Inedit: Cele mai ciudate metode de slăbit

De Diana Zagrean, pe

Tu cât de departe ai merge pentru a pierde câteva kilograme? Unii oameni au recurs la metode mai mult decât neconvenţionale pentru scădea în greutate. Iată care sunt cele mai ciudate metode de slăbit din lume.
Injecţii cu …urină
Exact când credeam că le-am auzit pe toate în materie de diete, am dat peste una dintre cele mai stranii. Injecţiile cu urină de femei gravide fac furori printre femeile din America, cunoscute pentru kilogramele în plus.
Inedit: Cele mai ciudate metode de slăbit
Experţii care recomandă drastica metodă spun că injecţiile cu urină funcţionează datorită hormonului numit gonadotropină corionică umană. Acesta se pare că păcăleşte creierul pacientelor să creadă că femeia este gravidă, ceea ce creşte rata metabolică.

Amor sălbatic, de 7 ori pe zi
Inedit: Cele mai ciudate metode de slăbit

Cea mai grasă femeie din lume arde zilnic până la 500 de calorii prin partide toride de sex cu fostul ei soţ. Pauline Potter, care deţinea recordul Guiness pentru cea mai grea femeie din lume (317 kilograme) în 2011 a slăbit deja circa 45 de kilograme după ce s-a împăcat cu fostul ei soţ. Acesta cântăreşte doar 63 de kilograme şi depune majoritatea efortului în dormitor. Cu toate acestea, faptul că se chinuie să se mişte puţin în timpul…acţiunii o ajută pe Pauline să ardă până la 500 de calorii.
Instalarea unui tub nasograstric
Inedit: Cele mai ciudate metode de slăbit

Altă metodă periculoasă şi ciudată care vine de la americani este cea a instalării unui tub gastric mai aparte. Se numeşte dieta K-E şi constă în inserarea unui tub nasograstric (un tub care picură lichid nutritiv prin nas direct în stomac). Oamenii care se decid să ţină drastica dietă nu mănâncă nimic timp de 10 zile şi sunt nevoiţi să care punga cu lichid după ei, ca o perfuzie.
Paintball
Inedit: Cele mai ciudate metode de slăbit

Primele ore de fitness prin paintball au început deja, în Marea Britanie. Cursurile organizate de o companie britanică costă circa 200 de lire sterline şi presupun terorizarea celor înscrişi. Ei sunt alergaţi şi împuşcaţi fără milă cu bile de vopsea de către trainerii clubului, astfel pierzând până la 1.000 de calorii pe sesiune.

Limbă dureroasă
Inedit: Cele mai ciudate metode de slăbit

Dacă aţi crezut că tubul din nas sau alergatul pe teren cu obstacole când cineva te împuşcă sunt metode drastice, staţi să vedeţi ce au născocit nişte doctori din California. Aceştia inserează un petic de polietilen pe limba pacientului. Din cauza durerii şi disconfortului, pacienţii renunţă de bună voie la mâncarea solidă şi slăbesc în timp record (cei 60 de oameni care au încercat-o până acum au slăbit circa 10 kilograme într-o lună).
Foto: Shutterstock, Northfoto
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter