Gestul emoționant făcut de un băiețel, după ce mama lui i-a spus că nu își permite să îi cumpere jucăria dorită

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 29 iunie 2017, 16:45
Leon Ashdown, un băiețel în vârstă de 10 ani din Liverpool, se afla cu mama lui la cumpărături, când a văzut întâmplător un ursuleț Panda de pluș la raionul de jucării, de care a rămas fermecat. Însă mama lui nu și-a permis să îl cumpere.

Debbie, în vârstă de 35 de ani, i-a spus fiului ei că nu are suficient de mulți bani pentru a cumpăra jucăria în acel moment, cu promisiunea că se va întoarce să o cumpere după ce va lua salariul.

Numai că puștiul a vrut să se asigure că jucăria nu va ajunge în brațele altui copil, așa că a decis să lase un mesaj pe cutie, informându-i pe angajații supermarketului despre intenția lui de a achiziționa jucăria.

„Mama nu are suficient de mulți bani la ea, însă va cumpăra acest Panda săptămâna viitoare, pe 15 iunie. Așa că vă rog să nu îl vindeți pentru că altfel voi începe să plâng. Mii de mulțumiri din partea viitorului său posibil cumpărător. Numele jucăriei este Pandy”, a scris Leon pe cutia unde era depozitat ursulețul de pluș.

În aceeași seară, angajații magazinului au descoperit mesajul și, impresionați de gestul copilului, au decis să-i cumpere jucăria lui Leon, care altfel ar fi trebuit să aștepte până la salariul viitor al mamei sale.  A doua zi, l-au chemat alături de mama sa, care lucrează ca asistentă medicală la un spital din Liverpool, să primească jucăria.

Angajații supermarketului au surprins momentul în care Leon își revendică jucăria mult așteptată. „Este cea mai frumoasă zi din viața mea”, au fost cuvintele pline de bucurie ale copilului.

Citește și – O tânără neîngrijită l-a rugat să îi cumpere un săpun. Apoi viața ei s-a schimbat radical

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter