Facebook îți va acorda 10 minute pentru a șterge un mesaj trimis

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 august 2020, 16:01
Facebook îți va acorda 10 minute pentru a șterge un mesaj pe care l-ai trimis. Mesajul va dispărea atât din inbox-ul tău cât și din cel al destinatarului.

„Ștergerea unui mesaj din chat după ce a fost trimis. Dacă trimiți accidental poza greșită, o informație incorectă sau un mesaj la un destinatar greșit, o poți corecta cu ușurință îndepărtând mesajul în decursul a 10 minute de la trimitere”, a anunțat compania.

În prezent, utilizatorii Facebook au opțiunea de a șterge mesaje din inbox-ul lor, dar destinatarul încă îl poate vedea.

Cel puțin, așa funcționează la utilizatorii care nu se numesc Mark Zuckerberg. La începutul anului, Techcrunch a anunțat că Facebook șterge mesaje mai vechi ale fondatorului companiei din inbox-urile destinatarilor. Iar acești destinatari nu au fost informați. Facebook și-a cerut scuze după această acțiune.

Acum, compania extinde această opțiune și pentru ceilalți utilizatori, însă aceștia au doar 10 minute la dispoziție pentru a face dispărute mesajele.

Pe de altă parte, aplicația WhatsApp dispune deja de această opțiune, utilizatorii având la dispoziție o oră pentru a șterge un mesaj din ambele inbox-uri.

Poate te interesează să afli cum iti faci Facebook Avatar: poză de profil din desene animate

Citește și: Cum să îți protejezi telefonul de stricăciuni costisitoare

Citește și: Angajații Google, proteste în stradă și pe internet. Care este motivul

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter