Au început promoţiile de vară în magazine

De Unica.ro, pe

Cu mult înainte de perioada oficială a reducerilor, magazinele din malluri au topit preţurile în plină vară. Promoţiile din vitrine te ademenesc cu promoţii de până la 70%…
 …la colecţiile de vară pe care, în prag de reduceri, nu ar fi bine să nu le pierzi.

Promoţiile sunt în trend şi acum este singurul moment din an când este bine să te grăbeşti la cumpărături, dacă mai vrei să îţi găseşti o rochie măsura ta. În plus, şi căldura s-a mai domolit, prin urmare, iată cadrul perfect pentru o sesiune relaxantă de shopping.

Iată unde găseşti cele mai bune promoţii în magazinele din mall-uri.

La magazinul de lenjerie La Senza din Băneasa Shopping City şi Plaza România, promoţiile ajung până la 70 la sută. Aici, ofertele de sezon au început încă de pe 8 Iulie.

Lanţul de magazine Zara operează promoţii şi mai mari, între 35% şi 70%.

Astfel, o fustă pe care o cumpărai la început de vară la 190 de lei, o poţi achiziţiona acum la 70 de lei. Promoţia este valabilă la aprape toate articolele de vară, iar în cazul rochiilor promoţiile sunt şi mai mari.
 
Îţi poţi completa garderoba pentru vara viitoare cu rochiţe simpatice şi vaporoase care au preţuri cu 35 – 40% mai mici, mexact de la 230 la 70 de lei acum.

Şi sandale îţi vor părea foarte tentante. Dacă până acum îţi cumpărai o singură pereche de încălţări cu 200 de lei, acum îţi poţi lua chiar patru cu aceeaşi bani, preţurile la sandale începând de la 50 de lei.

Magazinul ALDO afişează discounturi de 30% în vitrină, la încălţăminte şi marochinărie din colecţia de primavară-vară, în timp ce Nine West oferă 70% discount pentru toate produsele din magazine, aflate în stoc.

Promoţii atractive găseşti şi la Debenhams, unde toate articole (aproximativ 10 mii de articole) sunt la jumătate din preţul iniţial.

Nici magazinele Mango nu sunt de ocolit dacă vrei să îţi înnoieşti garderoba de vară cu bani puţini.

Dacă eşti în căutare de rochiţe casual de vară, pantaloni scurţi, tricouri colorate sau sacouri de in şi alte texturi fluide, aici promoţiile ajung până la 50%.

Nici C&A nu se lasă mai prejos. Preţurile la costumele de baie au o promoţie de -30% şi -50% la toate celelalte articole, atât la femei, cât şi la bărbaţi.

De asemenea, şi Polo Garage propune preţuri mai mici cu până la 50% la toate produsele.

Grăbeşte-te să profiţi de promoţii înainte de perioada de soldare!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter