Învaţă să citeşti în palmă!

De Libertatea pentru femei, pe

Aruncă o privire în palmă! Ce vezi? Linii, ba mai groase, ba mai subţiri, mai pronunţate sau abia sesizabile. Una este linia vieţii, alta a inimii, alta a minţii. Şi toate împreună strâng în palmă secretele vieţii tale şi surprizele viitorului.
 
Nici o mână nu arată exact ca alta. Chiar şi la acelaşi om, liniile de la mâna dreaptă nu sunt la fel cu cele de la mâna stângă, mai ales că au şi semnificaţii diferite. Mâna cu care scriem ne oferă informaţii despre ce am făcut până acum şi ce ne aşteaptă în viitor, iar cealaltă arată cu ce am venit pe lume, talentele şi calităţile cu care ne-am născut. Analizează-ţi palmele şi vezi ce-ţi dezvăluie liniile din ele.

Linia vieţii

Porneşte de obicei de la mijlocul distanţei dintre degetul mare şi arătător şi, în mod ideal, ar trebui să contureze litera C. Linia vieţii arată puterea de viaţă, dar şi felul în care aceasta e trăită.
1. Dacă linia vieţii face o curbă largă în interiorul palmei înseamnă că vrei să obţii multe de la viaţă. Ai un spirit aventurier şi eşti dispusă să-ţi asumi riscuri.
2. Când linia pleacă de foarte aproape de degetul mare e semn că eşti sensibilă, precaută şi îţi foloseşti energia mai ales pentru binele familiei. Generozitatea nu te caracterizează.
3. Dacă linia porneşte de foarte aproape de arătător, ambiţia te caracterizează. Ai încredere în forţele proprii, iar dacă arătătorul e foarte lung dispui de o autoritate naturală.
4. În cazul în care linia vieţii se termină întoarsă spre degetul mare, eşti o persoană tradiţionalistă şi patrioată. Îţi vei petrece ultima parte a vieţii într-un mediu armonios şi liniştit.
5. Dacă linia vieţii se încheie întoarsă spre palmă, ai o puternică dorinţă de independenţă şi preferi să-ţi petreci timpul departe de cunoscuţi, chiar şi de familie. E posibil să te muţi în străinătate.
6. Linia vieţii dublă denotă o voinţă puternică şi capacitatea de a trece peste orice încercări ale vieţii. De la mijlocul vieţii, se poate să fii nevoită să iei totul de la zero, dar te vei descurca bine.
7. Întreruperile de pe traseul liniei vieţii sunt semnele bolilor, ale epuizărilor fizice sau ale experienţelor marcante. Liniile orizontale uşoare indică probleme trecătoare, cum ar fi o boală care poate fi vindecată. Liniile verticale au un impact mai de durată.

Linia minţii

Porneşte din acelaşi loc cu linia vieţii sau puţin mai sus. Ea arată cum ne folosim energia în planul realităţii şi de câtă înţelegere, fantezie şi creativitate dispunem.
1. La multe persoane, linia minţii e pe o mică porţiune comună cu linia vieţii. Aceasta e dovadă de chibzuială. Iei decizii bazându-te pe fapte şi îţi stăpâneşti bine emoţiile. În disputele cu cei din jur reacţionezi sigură pe tine.
2. Dacă liniile merg unite mai mult de doi centimetri înseamnă că eşti o persoană spontană, dar îţi vine greu să iei hotărâri. De multe ori, ai o atitudine ezitantă, nesigură chiar.
3. Atunci când linia minţii şi a inimii pleacă din puncte diferite, dar apropiate între ele, eşti o persoană independentă, cu mare putere de adaptare, curajoasă, deschisă şi sociabilă. Dispui de mult optimism şi ai încredere în tine.
4. Dacă liniile pleacă din puncte diferite şi se află la mare distanţă una de alta, eşti o persoană activă, curajoasă, independentă şi cu iniţiativă. Iei decizii pripite, pe care ajungi apoi să le regreţi. Poţi fi uşor iritabilă.
5. Când linia minţii străbate drept palma înseamnă că ai o gândire clară, orientată pe fapte, eşti inteligentă şi îţi asculţi raţiunea. Dacă linia atinge latul mâinii spre exterior, până sub degetul mic, e semn că ai mare putere de influenţă asupra celor din jur.
6. Bifurcaţia de la capătul liniei minţii denotă  abilitatea de a-ţi dezvolta fantezia, fără a pierde însă contactul cu realitatea care te înconjoară. Ştii să vorbeşti cu cei din jur şi ai talente oratorice.

Linia inimii

Spre deosebire de celelalte linii, linia inimii începe de pe latura mâinii, sub muntele din dreptul degetului mic. Ea străbate palma fie dreaptă, fie curbată până în dreptul degetului arătător. Linia inimii dezvăluie potenţialul amoros al fiecărei persoane, intensitatea sentimentelor, emotivitatea şi fidelitatea.
1. Cu cât este mai curbată spre arătător linia inimii, cu atât eşti mai pasională şi pui accentul pe sentimente. Îţi arăţi afecţiunea în mod deschis şi eşti foarte ataşată de membrii familiei.
2. Dacă linia inimii e dreaptă înseamnă că eşti o persoană care îşi ţine sentimentele sub control. Principiile morale sunt foarte importante, iar în relaţiile de dragoste eşti mai degrabă distantă decât implicată.
3. În cazul în care linia inimii este curbată în jos înseamnă că eşti o persoană care suferă din dragoste. Poţi fi uşor dezamăgită sau rănită şi simţi o nevoie intensă de a primi afecţiune. Poate fi şi semnul unei dezamăgiri pe care ai suferit-o din cauza unei persoane la care ai ţinut mult.
4. Dacă este foarte conturată înseamnă că eşti o persoană sentimentală şi pasională. Dacă însă linia este subţire, ai nevoie de mai multă stabilitate în viaţa amoroasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter