Viviana Sposub și-a făcut o intervenție estetică. „Doare? O să plâng? Îmi doresc asta de când eram mică!”

Ultimul update Miercuri, 15 februarie 2023, 10:58

Viviana Sposub (25 de ani) și-a făcut o intervenție la care visa de mulți ani. Iubita lui George Burcea a postat pe conturile ei sociale un clip video în care le arată tuturor cum s-a dus la un salon de piercing pentru a-și face mai multe găuri în urechi. Fosta prezentatoare de televiziune a decis să-și îndeplinească dorința, pe care spune că o are din copilărie, și cu toate că intervenția a fost dureroasă, a rezistat cu mult curaj până la sfârșitul procedurii.

„O să doară? Doare? O să plâng? Acum am realizat. Îmi doresc asta încă de când eram mică.”, au fost cuvintele Vivianei Sposub, înainte ca specialistul să-i perforeze urechea cu un ac.

Viviana nu a fost singură la salon, ci, așa cum se cuvine, însoțită de iubitul ei, George Burcea. „Respiră, respiră. Respiră pe nas.”, i-a spus George Burcea. Burcea a stat alături de iubita lui pe toată durata a intervenției.

Viviana Sposub și-a făcut o intervenție estetică. "Doare? O să plâng? Îmi doresc asta de când eram mică!"

Citeşte şi: Costin Craioveanu face noi acuzații în divorțul de Mihaela Cernea, ex-Class

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, intervenție la nivelul feței. Cum arată acum artista. „Sunt foarte încântată!”

Citeşte şi: Cine este iubita lui Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. „Mama a zis că e frumoasă.”

Citeşte şi: Profesorul de actorie Puiu Șerban, acuzat de studenții de la UNATC de „abuz de putere, hărțuire și sexism”. Cum a răspuns soțul actriței Alexandrei Velniciuc

George Burcea și Viviana Sposub vor să se căsătorească

Cei doi au început relația în 2020, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului “Ferma”, de la Pro TV.  George și Viviana locuiesc deja împreună și se gândesc serios la căsătorie.

Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult. La anul vine cererea – spunea Burcea, în urmă cu câteva luni.

Relația noastră e oficializată de când am ieșit din «Fermă». Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în «Fermă» am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas –  mai spunea actorul în vara aceasta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter