O vedetă a dezvăluit ce se întâmplă la petrecerile exclusiviste ale fotbaliștilor: „Cheamă actrițe și vedete pe sume uriașe”

De Unica.ro, pe

Amor Romeira, o celebră cântăreață și actriță din Spania, a făcut dezvăluiri despre petrecerile pe care le fac cei mai mari fotbaliști ai planetei.

Vedeta, în vârstă de 31 de ani, a povestit în cadrul unei emisiuni că femeile care doresc să participe la aceste petreceri pot câștiga sute de euro pe zi. Romeira a spus că are și ea prietene care au fost la evenimentele fotbaliștilor, dar a negat că ea personal ar fi participat la astfel de evenimente.

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Ronaldo a dezvăluit ce obsesie avea fotbalistul în perioada în care cei doi erau împreună

„De fiecare dată când un fotbalist vrea o asemenea petrecere, o organizează într-o casă mare. Cheamă actrițe, vedete din televiziune, fete cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Ele nu au voie la petreceri cu telefoane mobile, le lasă la intrare. Și ajung să câștige 800-900 de euro pe zi în compania unui fotbalist. Fetele acestea sunt ca niște premii pentru ei”, a explicat vedeta, potrivit digisport.ro.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Chiar dacă este celebră în lumea mondenă, are apropae 300.000 de urmăritori pe Instagram și  este cunoscută pentru că a mai avut relații cu fotbaliști, Amor Romeira a spus că ea refuză fiecare invitație care i se face la astfel de petreceri.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter