O tânără face ravagii printre bărbați cu părul ei impresionant. Nu s-a mai tuns de cinci ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 09:02

O femeie din Londra a renunțat să se mai tundă dintr-un motiv uluitor: consideră că părul său foarte lung o face irezistibilă în fața bărbaților.

Malgorzata Kulczyk are 34 de ani, s-a născut în Polonia, este studentă la Informatică și locuiește de câțiva ani în Londra, Marea Britanie.

Malgorzata a devenit faimoasă pe rețelele de socializare, sub pseudonimul de „Miss Longhair” datorită părului ei lung de 157 cm.

Citeşte şi: Elena Gheorghe, schimbare de look. Artista a renunțat la părul roșcat

Femeia susține că nu și-a mai tuns părul blond-roșcat de cinci ani, pentru că look-ul său de „Rapunzel” atrage bărbații ca un magnet, aceștia considerând-o irezistibilă.

„Bărbaților nu le vine să creadă că este real. Îmi spun că este frumos, impresionant și feminin. Unii dintre ei s-au îndrăgostit de mine datorită părului meu!”, a spus tânăra, potrivit dailymail.co.uk.

Malgorzata Kulczyk  a mai spus că este nevoie de multă răbdare pentru a putea ajunge să ai părul atât de lung. Cât despre întreținerea impresionantei podoabe capilare femeia susține că îl spală de trei ori pe săptămână și, după spălare, folosește un “ser natural” preparat chiar de ea, pe bază de ulei de cocos.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter