Revista Unica aprilie, direct la tine acasă

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 10:35

Tu #StaiAcasă, iar noi îți trimitem Unica aprilie, revista ta preferată, prin curier! Poți alege în liniste, plătești cu cardul, nu mai stai la coadă și (foarte important!) reduci riscul de a intra în contact cu un posibil purtător de coronavirus, asimptomatic sau în perioada de incubație.

Dacă nu poți ajunge, din diverse motive, la un punct de difuzare a presei, poți comanda acum revista Unica aprilie direct acasă. Și crede-ne, ai o mulțime de motive să faci acest lucru. Primul este coperta cu Ana Morodan, realizată în realitate augmentată. Pe lângă povestvea spumoasă a contesei digitale, vei găsi multe alte articole interesante. De la interviuri cu talentata Lia Bugnar sau conectata Iulia Ionescu și materiale despre simpaticii concurenți la Asia Express, la idei de îngrijire a frumuseții în funcție de vârstă și propuneri de ținute pentru ieșirile din casă (chiar dacă sunt rare, e păcat să nu ai ținute stilate).

În plus, dacă ți-e dor de natură, vei găsi un amplu articol despre iubitoarele muntelui, inclusiv idei de trasee ușoare la noi în țară, pe care te invităm să le parcurgi după ce se vor termina interdicțiile de mișcare.

Toate detaliile despre cele mai recente editii si pachete, special pregatite pentru tine, ale editiilor glossy editate de trustul Ringier, le gasesti aici: 

https://colectii.libertatea.ro/reviste  #impreunamaideparte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter