Petrecere de Halloween la Castelul Bran, cu vedete de la Hollywood și miliardari americani. Ce au mâncat în restaurantele românești

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2022, 11:44

În acest weekend, mai multe vedete de la Hollywood și diverși magnați americani au venit în România pentru a lua parte la o petrecere tematică de Halloween, ce a avut loc la Castelul Bran. Petrecerea a fost organizată de fondatorul PayPal, Peter Thiel, care a venit la Brașov însoțit de partenerul său, miliardarul Matt Danzeisen, iar printre celebritățile prezente la eveniment s-ar fi numărat și Meghan Johnson, Adrian Grenier din “Entourage”, Jordan Roemmele şi Gillian Jacobs din „Walk of Shame” și multe alte vedete de talie internațională. Castelul Bran ar fi fost închiriat complet de Peter Thiel.

Meghan Johnson a postat pe rețelele de socializare un clip video cu imagini de la eveniment, surprinzând imaginile de pe zidurile castelului care înfățișau o fantomă.

Măsurile de securitate de la restaurantele din Bran unde ar fi mâncat vedetele au fost ridicate, iar o firmă de protecție privată s-a ocupat de restricționarea accesului publicului în apropierea localurilor. După masă, a urmat o petrecere la Castelul Bran, cu tematica Halloween.

Citeşte şi: Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 miliarde dolari. Prima decizie luată de acesta

Citeşte şi: Adele ia o pauză de la muzică. Artista vrea să își reia studiile

Citeşte şi: Selena Gomez s-a vindecat de tulburare bipolară: „Dacă se va întâmpla din nou?”

Citeşte şi: Rihanna a lansat prima piesă după o pauză de 6 ani

Potrivit dezvăluirilor unui reprezentat al unuia dintre restaurantele unde au mâncat celebritățile, meniul ales de vedete ar fi fost compus din preparate culinare de top, nefiind prezente mâncăruri tradiționale românești.

Începând de la mix de salamuri și brânzeturi italienești, Prosciutto crudo de Parma, Parmigiano Reggiano. Am avut paste gătite pe o roată de parmezan, inclusiv și pentru cei care consumă fără gluten, am avut paste fără gluten. La Main Course am avut Roasted Beef Black Angus Uruguay, un antricot, Creveți de Argentina în sos de capere cu unt, am avut Ouă Benedict, Ouă Florentine pentru vegetarieni, pâine fără gluten, legume la grătar: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci.

Pentru vegetarieni am avut o conopidă coaptă cu unt de cocos. Foarte mult au mers pastele, cele gătite în roata de parmezan. Au fost foarte mulți vegetarieni, vegani. La desert am avut macaroons, iar la partea de băuturi am avut un bar de detox cu shot-uri de ghimbir, lime și ananas, fresh-uri cu iarbă de grâu, fresh-uri cu sfeclă roșie și lime – a spus managerul unui restaurant vizitat de celebrități, precizând că meniul ar fi costat între 75 și 100 de euro de persoană.

În presă au apărut zvonuri potrivit cărora și Elon Musk ar fi ajuns și el la Bran. Magnatul a postat pe Twitter un mesaj legat de faptul că îi plac produsele de patiserie și panificație, iar cuvintele sale i-au trimis pe internauți cu gândul la ipoteza că ar fi fost întâmpinat în România cu pâine și sare, așa cum cere tradiția.

Pâinea proaspăt coaptă şi produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieţii – a scris Musk pe Twitter, în weekend.

Dar Musk nu a venit în România. Două surse ale Ministerului Afacerilor Interne au confirmat acest lucru pentru Libertatea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter