(P) Reduceri de Black Friday – Lenjerii de Pat începând de la 49 RON

De unica, pe Ultimul update Miercuri, 13 noiembrie 2019, 19:35

Magazinele online, în care se vor aplica reduceri mari și promoții avantajoase de Black Friday, devin din ce în ce mai interesante pentru vânătorii de chilipiruri. Este și cazul magazinului online CumparaMisim.ro care are peste 50.000 de lenjerii de pat în stoc, pregătite pentru evenimentul de Black Friday. Acum este momentul să profiți de reducerile excepționale la lenjerii de pat, pentru că ele ajung și la 70%. 

Lenjerii Super Elegante Pucioasa de la 69 lei de Black Friday 2019

(P) Reduceri de Black Friday - Lenjerii de Pat începând de la 49 RON

Nu rata lenjeriile de pat super elegante din gama Pucioasa! Calitatea acestor produse de marcă este deja apreciată în țară și în străinătate. Brand-ul Pucioasa România are produse de calitate premium. 

Pe CumpărăMisim.ro ai posibilitatea de a beneficia și acum de reduceri mari la produsele Pucioasa: 

  • Există modele de lenjerii de pat foarte elegante ale acestui brand, fabricate din bumbac superior, cu o reducere de 68%. 
  • Sunt reduceri de 41% la lenjeriile de pat elegante Pucioasa, cu două fețe, din bumbac satinat superior.
  • Poți găsi lenjerii de pat Pucioasa, cu 6 piese, din bumbac satinat superior, cu prețul redus cu 46%. 

(P) Reduceri de Black Friday - Lenjerii de Pat începând de la 49 RON

Acum este și perioada când te poți gândi deja la cadourile de Crăciun. Un cadou potrivit poate fi o lenjerie de pat de LUX, Super elegantă Pucioasa, care are prețul redus cu 37%. Această lenjerie este pentru pat de două persoane, fabricată din țesătură din bumbac satinat, moale, rezistentă în timp la spălare și deformare. Setul este alcătuit din 6 piese, iar țesătura este cu imprimeu 3D pentru Crăciun. Acest cadou vine ambalat frumos într-o cutie de carton lăcuit și într-o pungă elegantă, care are textul „Sărbători Fericite!”. Cu siguranță acest cadou este perfect pentru cineva drag, de Crăciun!

În acest magazin sunt și cuverturi cu prețul redus, dar și lenjerii de pat, la ofertă. Ai reduceri la lenjeria de pat cu imprimeu 3D, dar și la lenjeria de pat de lux. Prin urmare, de Black Friday poți cumpăra mai mult, cu bani mai puțini. Vezi discount-urile la perne, pilote, lenjerii de pat de lux , dar și oferta de lenjerii de pat 1+1, prețurile fiind mici, grozave! 

Black Friday 2019: Lenjerii de pat de LUX cu o reducere de până la 70%(P) Reduceri de Black Friday - Lenjerii de Pat începând de la 49 RON

Acum poți achiziționa Lenjerii de Pat începând de la 49 RON, sau turi COCOLINO de la 39 lei! Nu poți rata această ofertă atât de avantajoasă. 

Reducerile au început deja, sunt pături COCOLINO, cu prețuri reduse cu 42-55%. Acestea sunt foarte călduroase, groase, moi, pufoase, sunt realizate din microfibră 100%. 

De Black Friday vor fi reduceri și la lenjeriile pufoase COCOLNO, prețurile încep de la 119 lei. Pe site poți vedea deja oferte mari, lenjerii de pat dublu COCOLINO, din microfibră plușată, călduroasă, cu cearșaf pilotă, cearșaf pat, 2 fețe de pernă. Reducerile la  aceste produse fine și confortabile sunt de 50-54% în această perioadă. Imprimeurile sunt foarte frumoase, potrivite pentru orice design de interior. Cromatica acestor produse va crea o atmosferă minunată în dormitor. 

Reduceri speciale de Black Friday 2019

(P) Reduceri de Black Friday - Lenjerii de Pat începând de la 49 RON

NU RATA OFERTA BLACK FRIDAY 2019: CumparaMisim.ro! Acest site are lenjerii de pat de calitate înaltă, la prețuri avantajoase. Poți cumpăra produse de calitate premium, la reducere. 

De Black Friday poți găsi lenjerii pentru pat dublu cu prețul mic, începând de la 49 lei. Nu lipsesc reducerile la lenjeriile de pat de LUX. De exemplu ai posibilitatea de a lua lenjerii de LUX din BUMBAC 100% cu 99 lei.

Alte produse din gama de LUX sunt: 

  • Lenjerie și cuvertură pentru pat single, din bumbac 100%, Ranforce Cottonbox, care se vinde la prețul redus cu 36-46% 
  • Set de LUX cu pilotă și lenjerie 3D, din bumbac 100% DELUXE, la preț redus cu 64% 
  • Set de cuvertură și lenjerie de pat, cu 9 piese, cu preț mai mic cu 33%.

Abia acum ai reduceri de 60% la lenjeria de pat de LUX din finet. Aceste produse pot avea 6 piese și două fețe. Lenjeria din finet este potrivită pentru orice sezon. Este din fibre de bumbac moale, cu proprietăți deosebite, este confortabilă, rezistentă, nu trebuie călcată după ce a fost spălată și uscată, pentru că are tratament special antișifonare. 

De Black Friday poți cumpăra lenjerii din bumbac din finet, cu 6 piese, de la 79 lei. 

Livrarea produselor se face prin curier, rapid, în țară și în toată Uniunea Europeană. Plata se face online, prin card sau în 3 RATE. Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi peste 400 lei. 

Te așteptăm pe site-ul CumparaMisim.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter