O femeie se zbate între viață și moarte după o operație de liposucție: „Canula i-a străpuns 5 organe”

De Unica.ro, pe

O femeie din Spania se zbate între viață și moarte după ce a fost supusă unei liposucții. Sara are 39 de ani și este mama a doi copii, un băiat de 10 ani și o fată de 18 ani. Femeia s-a dus la o clinică privată să-și facă o opreație de liposucție, iar canula i-ar fi străpuns mai multe organe.

Familia femeii îl acuză pe medicul chirug care a efectuat operația de neglijență medicală și l-a dat în judecată.

„Au măcelărit-o pe sora mea. Organele ei sunt străpunse și distruse. Vom lua măsuri legale, ca să se facă dreptate, iar chirurgului care a operat-o pe Sara să-i fie retasă licența de liberă practică, pentru ca nimeni să nu mai pățească așa ceva”, a spus Nora, sora Sarei, citată de presa spaniolă.

Citeşte şi: Vibrolipoaspiratia, cea mai sigură metodă de liposucţie. Vezi în ce constă!

Sara a apelat la operație pentru a scăpa de grăsimea din zona abdomenului. Din nefericire, cee a ce trebuia să fie o operație simplă, s-a dovedit a fi o nenorocire.

„Mi-a povestit despre liposucție abia cu o zi înainte să o facă, pentru că știe că nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Mi-a explicat că vrea să facă o intervenție în zona abdominală, medicul urmând să elimine între 500 și 600 de grame de grăsime. Planul era să intre în sala de operație la opt dimineața, joi, 2 decembrie, și să plece pe picioarele ei, în aceeași zi, la unu după-amiaza. Sara a fost foarte convinsă că intervenția va decurge bine pentru că medicul i-a spus că nu vor fi complicații”, a adăugat Nora.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, clip viral în timp ce Anastasia Soare îi conturează sprâncenele

După operație, Sara a ajuns direct la Terapie Intensivă, în Spitalul Lucia din Cartagena. Femeia suferă acum de insuficiența mai multor organe, în timpul intervenției fiindu-i străpunse de 27 de ori ficatul, intestinal, colonul, rinichii și pancreasul. Medicii din Santa Lucia au fost șocați când au văzut în ce stare se află femeia. Potrivit Norei, sora sa nu avea nevoie de intervenție pentru că nu avea grăsime în zona abdominală.

„Nu avea grăsime abdominală. Cred că un profesionist ar trebui să-ți spună să nu te supui unei astfel de intervenții, dacă nu ai nevoie. Sara avea abdomenul plat, are o greutate normal și o constituție atletică. Acest medic a taxat-o cu 5.700 de euro pentru operație”, a continuat Nora.

Ultima oară când Nora și-a vizitat la spital sora, aceasta i-a spus cu ultimele puteri că nu crede că va scăpa cu viață: “Nu o să scap din asta, nu o să scap cu viață, am auzit că mi-au fost perforate toate organele. Și am văzut sângele!”

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter