O femeie care a fost în moarte clinică a descris experiența din „viața de apoi”. „Unii resping astfel de experiențe!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 18:48

O femeie care a fost în moarte clinică mai bine de paisprezece minute spune că a văzut un lanț muntos „de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest” în viața de apoi.

Ea a împărtășit experiența bizară într-un interviu pentru Jurnalul NDE.

Dr. Lynda Cramer a spus că se îndrepta spre toaletă când a s-a prăbușit inconștientă pe podea, la primele ore ale dimineți. Ea susține că și-a continuat călătoria și a ajuns în Rai în timp ce paramedicii se străduiau să o readucă la viață.

Femeia spune că s-a desprins de trup și vedea doctorii cum o resusciteză

Odată resuscitată, ea a împărtășit tot ce a văzut în timpul unei experiențe care i-a părut că a durat cinci ani.

Citeşte şi: Vrăjitori şi bioenergeticieni. Părinţii vedetelor din România au puteri paranormale!

Dr. Cramer susține că sufletul ei s-a deprins de corp și că a plutit deasupra paramedicilor care încercau să o resusciteze. Apoi, a “explorat” viața de apoi, unde putea lua orice formă își dorea.

„Unii oameni resping astfel de experiențe!”

„Atunci m-am trezit stând în ceea ce eu am numit câmpul de flori.  Vedeam un lanț muntos de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest. Munții erau în spatele meu, oriunde mă aflam. Am putut vedea clădiri cu zgârie-nori. Cele din Dubai sunt ca niște colibe în miniatură în comparație cu ele.

Unii oameni resping astfel de experiențe și spun că sunt doar vise sau halucinații ale unui creier aflat pe moarte. Dar oamenii, în general, nu au aceleași tipuri de halucinații. În schimb, descrierile experiențelor când ești în moarte clinică sunt remarcabile” – a spus dr. Cramer, potrivit Mirror.

Citeşte şi: Iată ce vedete au trecut prin întâmplări paranormale

Cercetările neuroștiințifice sugerează că o astfel de experiență, cum este cea prin care a trecut femeia, reprezintă un fenomen care rezultă din „perturbarea corporală provocată de informațiile multisenzoriale” și are loc în timpul unui eveniment care pune viața în pericol.

Se spune că trăsăturile generale ale acestei experiențe includ viziuni ale rudelor decedate și personalități religioase, dar și lucruri ce țin de domeniul paranormalului.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter