Monica Tatoiu, postare macabră în mediul online după ce a anunțat că nu-i face pomană și priveghi mamei care s-a stins din viață

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 octombrie 2022, 13:31

Monica Tatoiu (66 de ani) a anunțat luni, 10 octombrie, că i-a murit mama, la vârsta de 87 de ani. Afacerista a transmis la momentul respectiv că mama ei avea diverse probleme de sănătate, iar în urma ultimei operații a intrat în comă.

A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. De cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea – spunea Monica Tatoiu, potrivit playtech.ro.

Tatoiu a mai precizat atunci că nu are de gând să-i facă pomană mamei deoarece ea nu crede așa ceva, ci îi va comanda o coroană în culorile tricolorului.

Citeşte şi: Drama actriței Kelly McGillis, celebră pentru rolul din „Top Gun”. Ce i s-a întâmplat la 25 de ani i-a schimbat definitiv viața

Citeşte şi: Geanina Ilieș pleacă de la Pro TV după 15 ani de activitate. „Sunt într-o schimbare”

Citeşte şi: Ioana Popescu, abordată în trecut de Dan Bittman. Ce mesaj a primit „devoratoarea de fotbaliști” de la cântăreț

Citeşte şi: Ramona Bădescu a apelat la ajutorul unui antrenor holistic pentru a scăpa de depresie. „Am îmbrățișat copaci!”

 În plus, afacerista a mai făcut o declarație controversată afirmând că se “bucură că a murit” și că “s-a rugat să o ia Dumnezeu” pentru că “e mai fericită acolo”.

Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește.

Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană – a adăugat Tatoiu.

Recent, Monica Tatoiu a făcut o postare macabră în mediul online și tot la fel de controversată precum declarațiile de luni. Ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu sicriul în care se află trupul neînsuflețit al mamei sale. Postarea a adunat peste 500 de reacții din partea internauților și mai bine de 350 de mesaje de condoleanțe.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter