Miki de la K-pital s-a căsătorit cu logodnicul ei, Răzvan Constantinescu. Ce rochie a purtat artista

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 16:23

Miki de la K-pital și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, s-au căsătorit civil. Miki a purtat o rochie roz pudrat cu volane, iar Răzvan un costum maro. Perechea s-a logodit, de fapt, cu 17 ani în urmă. „Stăteam în garsonieră pe vremea aia”, spunea Miki în martie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Au trecut 17 ani de atunci”, a completat Răzvan. „Nu mai știu exact. Trebuia să mergem undeva. El, chiar în hol, când să ieșim din casă, mi-a dat inelul.” „Mi s-a părut mie că ai mâna goală pentru evenimentul ăla și am zis să-ți dau un inel”, a adăugat Răzvan. „Eu am spus da. A fost simplu”, a încheiat Miki.

Tot atunci, solista a mărturisit că pe ea o impresionează gesturile mici, nu cadourile spectaculoase. Deși spuneau că nu-și doresc în mod deosebit să-și oficializeze relația, perechea se pare că s-a răzgândit.

Miki de la K-pital s-a căsătorit cu logodnicul ei, Răzvan Constantinescu. Prima imagine de la cununia civilă

„Ne-am cununat în Crevedia. Am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui, Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!.

În dreptul primei fotografii de la cununia civilă, Răzvan a scris: „Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună «Da», până la urmă… #finallymaried [în sfârșit căsătoriți]”.

Citește și:

Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi nașii fiicei sale și a lui Smiley

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk după divorțul de Kim Kardashian

În dreptul aceleiași imagini, Miki a reformulat același mesaj: „Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună DA! 😜”. „Casă de piatră, minunaților! Sunteți dintotdeauna minunați împreună!”, a comentat Teo Trandafir.

„Casa de piatră!!!!; Wow!!! Felicitări, să fie într-un ceas bun!; Felicitări! Mulți ani fericiți!”, au mai scris Ozana Barabancea, Alina Laufer și Simona Pătruleasa. Prima imagine de la eveniment o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Lui Miki nu-i plac surprizele 

În trecut, din dorința de a o surprinde plăcut, Răzvan i-a oferit cadou o mașină. „I-am comandat o mașină pe care și-o dorea foarte mult. Aia se făcea peste mări și țări la comandă. A venit în trei luni.”

Fiindcă el era plecat din București, a rugat un prieten să cumpere un buchet de flori, să-l așeze pe capota mașinii și să o roage pe Miki să coboare. „În primul rând că am coborât în pijamale, îl cunoșteam pe Mihai, deci n-avem nicio [problemă].

Erau toate vecinele la bloc. (…) Nu știam cum să reacționez. (…) La mine se trage din copilărie. Nu sunt obișnuită să primesc cadouri mari. Dacă-mi dai ceva mic mă bucur”, a mai mărturisit cântăreața. „De atunci o întreb ce vrea, nu-i mai fac surprize”, a mai spus Răzvan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter