Meghan Markle, umilită într-un centru SPA. Ce i s-a întâmplat soției Prințului Harry

Ultimul update Miercuri, 05 octombrie 2022, 13:57

Podcastul Archetypes al lui Meghan Markle a revenit în atenția publicului, după o pauză de patru săptămâni survenită în urma decesului Reginei Elisabeta a II-a. Iar în cel mai recent episod, ea și-a amintit de un moment penibil petrecut în adolescență, notează presa străină.

Soția Prințului Harry a vorbit despre o întâmplare jenantă petrecută în urmă cu mulți ani, pe când era adolescentă, într-un centru SPA. În episodul apărut marți, 4 octombrie, Meghan, jurnalista Lisa Ling și comedianta Margaret Cho au dezbătut subiectul “Dragon Lady” – un stereotip întâlnit adesea în Asia de Est și, uneori și în Asia Centrală sau de Sud-Est, ce face referire, într-un sens peiorativ, la o femeie puternică, dominatoare.

În emisiune, Meghan Markle a vorbit despre copilăria ei din Los Angeles, un oraș “de o intensitate culturală enormă”. Soția Prințului Harry și-a amintit cum ea și mama ei, Doria, vizitau deseori SPA-urile coreene, iar obiceiurile femeilor din această cultură o făceau să se simtă “umilită”.

Este o experiență foarte umilitoare pentru o fată aflată la pubertate, deoarece intri într-o cameră cu femei cu vârste cuprinse între 9 și 90 de ani, toate goale, aliniate, așteptând să li se facă exfoliere corporală. Tot ce îmi doream era să pot purta un costum de baie, dar acest lucru era interzis acolo – a povestit Meghan.

După exfoliere, fosta actriță și mama ei se duceau să mănânce tăiței în camera aflată la etajul imobilului unde se afla centrul SPA.

Acele femei frumoase coreene au îmbrățișat tradiția Jimjilbang (n.r. – o baie publică din Coreea de Sud, unde intrau doar persoane de același sex, mobilată cu căzi de hidromasaj, saune, dușuri și mese de masaj) și au transmis-o mai departe – a mai precizat Markle.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, parastas cu sarmale, mici și muzică în cimitirul Bellu, pentru mama sa. Regretata Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani

Citeşte și: Profesorul de actorie Puiu Șerban, acuzat de studenții de la UNATC de „abuz de putere, hărțuire și sexism”. Cum a răspuns soțul actriței Alexandrei Velniciuc

Citeşte şi: Reacția lui Florin Zamfirescu, după ce Maurice Munteanu l-ar fi acuzat de homofobie. „Ce vină am eu?”

Citeşte şi: Costin Craioveanu face noi acuzații în divorțul de Mihaela Cernea, ex-Class

Meghan a mai spus că a conștientizat foarte târziu stigmatele cu care confruntă femeile de origine asiatică.

Dragon Lady, ispititoarea din Asia de Est a cărei alură străină misterioasă este descrisă ca fiind tentantă și mortal face acum parte din divertismentul nostru. Dar acesta este un stereotip toxic asupra femeilor de origine asiatică – a adăugat ea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter