Mama Monicăi Tatoiu a murit. „Eu mă bucur. M-am rugat să o ia Dumnezeu. Fără pomeni, fără priveghi!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 octombrie 2022, 12:48

Monica Tatoiu (66 de ani) trece printr-o perioadă delicată. Afacerista și-a pierdut mama și a anunțat recent că pleacă la Timișoara pentru a o înmormânta.

Tatoiu spune că mama ei avea de multă vreme probleme de sănătate, iar după ultima operație a intrat în comă.

A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. De cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea – a dezvăluit Monica Tatoiu, pentru playtech.ro.

Afacerista a mai spus că nu are de gând să-i facă pomană sau priveghi mamei, deoarece ea nu crede în asemenea lucruri.

Citeşte și: Cum a reușit Elena Merișoreanu să slăbească. „De la o vârstă e foarte greu!”

Citeşte şi: Alex Leonte are o nouă iubită? În compania cui a fost surprins nepotul lui Nea Mărin

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. „Nu e nici prima, nici ultima”

Citeşte şi: Corina Crețu a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer. Cum și-a descoperit europarlamentara boala

Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o.

Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană – a completat Tatoiu.

Aceasta a mai spus că mama ei își dorea să devină călugăriță, iar în ultima parte a vieții a scris un material amplu despre reinterpretarea bibliei:

Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter