Gala premiilor Oscar 2021 ar putea fi amânată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 mai 2020, 14:01
Gala premiilor Oscar din 2021 ar putea fi amânată în contextul pandemiei de COVID-19. Deși încă nu a fost luată o decizie în acest sens, cea de-a 93-a gală ar putea să nu se mai desfășoare în luna februarie.

„Este probabil să fie amânată”, a afirmat o sursă pentru Variety.

„Este imposibil să știm cum va arăta peisajul. Ne dorim să sărbătorim filmele, dar nu știm încă exact ce formă va lua această sărbătoare”, a afirmat David Rubin, președintele Academiei Americane de Film.

Citește și: EXCLUSIV! Laura Cosoi vorbește despre a treia sarcină: „Trebuie să-i fac și-un băiețel”

Momentan, gala Oscarurilor este anunțată pentru data de 28 februarie 2021.

Din cauza pandemiei, regulile acordării premiilor s-au schimbat. Dacă un film trebuia să ruleze în cinematografe cel puțin o săptămână pentru a fi nominalizat la Oscar, acum pot intra în cursă și filmele lansate doar în format digital, dacă producătorii pregăteau și o lansare în cinematografe ce nu s-a mai putut materializa.

„Cred că suntem cu toții conștienți de greutățile cu care se confruntă realizatorii de filne și ne aflăm aici pentru a-i sprijini pe membrii noștri și întreaga comunitate a filmului. Trebuie să facem excepție anul acesta, în această perioadă când cinematografele sunt închise, astfel încât marile filme ce urmau să fie lansate anul acesta să poată fi văzute și sărbătorite”, a precizat David Rubin.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter