Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, a scăpat de tumoarea la stomac. „A fost un diagnostic grav!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 octombrie 2022, 17:34

Florin Răduță (28 de ani), câștigătorul X Factor România acum 7 ani, a scăpat de problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă. Tânărul a fost diagnosticat cu o tumoră la stomac și a trecut și printr-un preinfarct în urmă cu un an și jumătate.

A fost o perioadă foarte grea din viața mea, a fost extraordinar de greu să mă gestionez psihic și emoțional. Am fost diagnosticat cu o tumoră la stomac, iar acum un an și jumătate am făcut și un preinfarct. A fost destul de complicat și am fost nevoit să mă detașez de absolut orice. Inclusiv de muzică. Stresul și presiunea și-au spus cuvântul în ultimii ani – a povestit câștigătorul X Factor, potrivit Antena 3.

Florin Răduță spune că acum este bine atât pe plan fizic, cât și mental.

Atunci când afli o asemenea veste trebuie să te refocusezi, să te centrezi, să afli de ce s-au întâmplat aceste lucruri. Nu am avut grijă de mine în timpul acesta și probabil stresul și-a spus cuvântul. Dar important este că a fost acolo Dumnezeu. Asta este cel mai important.

Tânărul spune că s-a vindecat de ulcer și tumoră după ce a adoptat un stil de alimentație sănătos. În plus, el a urmat și alte tratamente, dar și terapie și hipnoză pentru găsirea echilibrului psihic.

Știam că, fiind un diagnostic atât de grav, șansele sunt mici. Am aflat acum doi ani, prin luna mai, au urmat trei luni de zile în care am urmat atât terapie cât și hipnoză. Am avut un stil de viață sănătos iar tumora s-a absorbit în trei luni de zile. Și când am fost la următoarea endoscopie, doctorul a spus că nu mai există nici ulcer și nici urmă de tumoră. Ca și cum este totul nou – a mai precizat el.

Citeşte şi: Nicoleta Voica, schimbată complet după ce a slăbit considerabil. „Fac 150 de abdomene pe zi!” Artista are 66 de ani

Citeşte şi: Raluca Lăzăruț, însărcinată pentru a doua oară: ”Voi crește a doua ființă umană”

Citeşte şi: Kaley Cuoco este însărcinată. Actrița din serialul „Teoria Big Bang” se simte „binecuvântată”

Citeşte şi: Reacția Anamariei Prodan când a aflat că Laurențiu Reghecampf a cerut instanței să nu-i mai poarte numele. „Astea sunt prostii!”

Răduță povestea în trecut că nu a aflat de ce s-a îmbolnăvit. La momentul aflării de tumoare, el a acuzat stări de oboseală și extenuare.

Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea deși sunt atât de obosit, extenuat…dar știu că Dumnezeu este lângă mine! Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să mă bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme.

Și simt sa zic asta: Nu știu cât de mult s-a văzut câtă muncă, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzica. Dar vă spun acum: că în orice a contat pentru mine am dat tot ce am avut mai bun fără să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoistă și cu o dragoste nemărginită față de oameni, Dumnezeu și față de muzică.

În ciuda tuturor, dorințelor, proiectelor, visurilor și fericirii mele de a fi pe scena, tot ce îmi zic este că „nu mai contează nimic, vreau sa fiu bine și să trăiesc”!”, mărturisea Răduță pe conturile de socializare, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter