O femeie, în vârstă de 56 de ani, va naște copilul propriului fiu. „Este cel mai frumos lucru!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 septembrie 2022, 19:14

O femeie, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit că este însărcinată cu copilul propriului fiu, după ce nora ei a aflat că nu poate face copii.

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauck, în vârstă de 32 de ani, și pentru soția acestuia, Cambria, în vârstă de 30 de ani, după ce nora ei a suferit o histerectomie, ceea ce înseamnă că nu mai poate aduce pe lume un copil.

Jeff și Camira au apelat la ajutorul unor proceduri de fertilizare in vitro timp de șase ani, până să se nască gemenele Vera și Ayva, acum în vârstă de trei ani. Apoi, au mai avut un set de gemeni, Diseal și Luka (11 luni), dar experiența a fost traumatizantă, iar Cambria a avut nevoie de histerectomie.

O femeie, în vârstă de 56 de ani, va naște copilul propriului fiu. "Este cel mai frumos lucru!"
Nancy Hauck și soțul ei

Nancy s-a oferit să poarte în pântec copilul cuplului, deși nimeni nu i-a dat șanse, din cauza vârstei, că va putea rămâne gravidă. Dar procedura de fertilizare in vitro a funcționat, iar Nancy va naște în noiembrie.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că acest lucru va fi posibil, dar este cel mai frumos lucru – a spus Nancy, potrivit Daily Mail.

Citeşte și: Adela Popescu, probleme cu copiii în Republica Dominicană. Ce a pățit după ce a angajat o bonă pentru cei mici

Citeşte şi: Ce cadou și-a făcut Simona Halep de ziua ei de naștere

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, apariție seducătoare la Săptămâna Modei de la Milano

Citeşte şi: Roxana Blenche este însărcinată. Cum a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare

Cambria nu mai putea să-și poarte propriul copil. Și la doar câteva luni după ce am aflat, am avut sentimentul că ar trebui să mă ofer să o fac. I-am spus fiului meu, iar el a fost șocat, a și plâns. Soțul meu nu știa ce decizie luasem în acel moment, dar m-a susținut ulterior – a adăugat femeia.

Deși propunerea lui Nancy era foarte bună, fiul ei și nora au crezut că nu va fi posibil ca ea să mai a nască la 56 de ani.

I-am spus fiului meu și Cambriei că sunt dispusă să-i ajut, dar au crezut că sunt prea bătrână pentru o sarcină, dar iată-mă. Spre surprinderea mea, medicii au spus că sunt sănătoasă și că pot face asta. Mi-a fost un pic teamă, pentru că au trecut 26 de ani de la ultima sarcină. Sarcina a fost foarte asemănătoare cu perioada când l-am purtat în pântec pe fiul meu, dar mi-a fost puțin mai multă greață. Mă simt foarte bine să știu că port fiica fiului meu – a mai spus femeia.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter