Ce glumă bună! | Editorial de Raluca Hagiu

De Raluca Hagiu, pe Ultimul update Luni, 30 septembrie 2019, 15:40
Se întâmpla la Palatul Bragadiru, cu puțin timp înainte de a urca pe scenă. Gala Unica 2016, prima ediție. Inevitabil, trebuia să urc pe scenă pentru a le ura invitaților bun venit și alte lucruri pe care, aparent, le uitasem. Nu era prima dată când vorbeam în fața unui public numeros, dar emoțiile nu țineau cont de asta. Amigdala se activase. Mai precis, zona aceea din creier responsabilă cu frica, anxietatea și stresul. Eram în modul luptă sau fugi. Glumești, unde să fug pe tocurile astea?

Pentru Amalia Enache era prima apariție în public după ce o născuse pe fetița ei Alma. Radia în rochia neagră, decoltată, accesorizată cu un zâmbet cald. Acceptase invitația de a prezenta, alături de Dragoș Bucurenci, prima noastră gală. Dacă ar exista un scanner pentru detectarea emoțiilor, cum sunt cele din aeroport pentru obiecte, Amalia n-ar avea nevoie de el. Îl are integrat. Mi-a transmis liniștea ei în doar câteva cuvinte, cu acel „o să fie bine“ onest, spus din suflet.

Amalia e genul de om pe care nu-ți vine să-l mai lași când îl întâlnești. Are toate calitățile pe care le admiri la o femeie și câteva în plus. E ca o soră mai mare care îți este alături tot timpul și căreia îți este drag să-i fii alături. Sora cu care abia aștepți să te joci. Așa a apărut și ideea acestei ediții – Amalia Enache, redactor-șef la Unica. În joacă.

După momentul-surpriză la pupitrul știrilor, Amalia mi-a lansat provocarea în glumă: „Dacă Raluca a prezentat știrile, vreau și eu să conduc revista Unica pentru o zi“. „Provocare acceptată. Dar nu o zi, o lună“, am răspuns. Așa se nasc uneori cele mai frumoase idei, în glumă.

Câteva luni mai târziu, iată-ne la ședința de sumar cu redacția. Cine să fie pe copertă? De ce? Cum? Care este abordarea? Și multe alte întrebări și dezbateri pe care… le puteți vedea deja pe Unica.ro

De ce avem 3 bărbați pe copertă? Vă răspunde noul redactor-șef aici. Se vede treaba că și-a cam făcut de cap. Și sper să vă placă.

Mulțumim, Amalia! A fost o reală plăcere să lucrăm din nou împreună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter