Ce a găsit o femeie într-o pungă cu cartofi congelați cumpărată din supermarket

De Unica.ro, pe

O femeie care voia să pregătească o porție de cartofi prăjiți pentru cină a avut o surpriză de proporții.

Julie-Anne Morgan, în vârstă de 42 de ani, este din Whitburn, Scoția și a cumpărat o pungă cu cartofi congelați pentru prăjit dintr-un lanț de supermarket-uri care există și în România. Odată ajunsă acasă, Julie-Anne s-a apucat de pregătitul cinei care urma să fie compusă din cartofi prăjiți, fasole și cârnați.

Cartofii respectivi trebuiau rumeniți în coptor, așa că femeia a deschis punga și i-a pus într-o tavă pentru a-i prepara. Julie-Anne a găsit în punga respectivă un cartof pai de-a dreptul enorm, așa cum nu mai văzuse niciodată. Femeia a măsurat cartoful și acesta avea 18 centimetri, o mărime complet atipică pentră această legumă.

Citeşte şi: Boki, vloggerița care devorează cantități uriașe de mâncare fără să se îngrașe

Julie-Anne Morgan s-a entuziasmat foarte tare de descoperirea sa și a fotografiat cartoful pentr a-l arăta și apropiaților care cu siguranță nu ar fi crezut-o fără dovezi. Femeia a postat poza în mediul online, iar aceasta s-a viralizat rapid și a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților. Julie-Anne spune că nu a gătit cartoful repectiv și că-l va păstra în congelator.

Când am văzut cartoful, am rămas uimiți de mărimea acestuia. Este, cu siguranță, cel mai mare cartof congelat pe care l-am văzut vreodată. E aproximativ cât capul meu! Am decis să pregătesc niște cârnați cu cartofi la cină. Am luat pachetul, l-am deschis și am dat cu ochii de el. Era dublu în comparație cu alți cartofi din pungă.

Am decis să nu îl gătim, așa că l-am pus în congelator ca să îl păstrăm și să ne amuzăm de fiecare dată când îl privim. Cred că am putea chiar să îl punem într-o ramă, fiindcă în mod sigur nu vom mai găsi niciodată altul la fel de mare. Ne-am distrat copios cu acest cartof. Seara noastră s-a transformat într-una de neuitat – a povestit femeia, potrivit publicației mirror.co.uk.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter