Care este meniul zilnic al nutriționistului Mihaela Bilic

De Unica.ro, pe

Mihaela Bilic ne-a obișnuit cu sfaturi nutriționale care mai de care mai interesante. Bilic este adepta mâncatului intuitiv, ce presupune să îi respecți organismului cerințele și pretențiile alimentare, fără a face excese de vreun fel. Practic, cei care adoptă acest stil de a se hrăni pot mânca orice își doresc, cât timp cât o fac cu moderație.

Dacă v-ați întrebat vreodată ce mănâncă un medic nutriționist, a venit timpul să aflați. Mihaela Bilic a explicat care este meniul ei alimentar zilnic.

Citeşte şi: Mihaela Bilic dărâmă mitul că mierea ar fi sănătoasă: „Îngrașă mai tare ca zahărul”

„Micul meu dejun este format dintr-o cafea cu lapte. Spre prânz prefer să mănânc ciorbă sau supă. Îmi place foarte mult şi, din punct de vedere nutriţional, ciorba este cel mai dietetic aliment. Ai multă apă, nişte legume, carne sau paste făinoase. Fiind diluată în aşa de multă apă, tu mânânci o palmă de produs uscat, care ţine burta plină 2-3 ore. Că e supă de roşii, ciorbă de cartofi cu afumătură, aceea e masa de prânz perfectă. Seara este ceva mai consistent, deoarece trebuie să recunoaştem că seara tuturor ne este mult mai foame. Sunt o carnivoră, dar metabolismul îmi permite să mănânc legume cu carne şi nu carne cu legume. Îmi fac, indiferent de sezon, salată peste care să pun carne sau peşte, ori le bag pe toate la cuptor”, a dezvăluit nutriționistul, potrivit clicksănătate.ro.

Citeşte și: Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Bilic a spus și care sunt preparatele culinare care îi plac cel mai mult.

„Îmi place foarte mult peştele, acesta fiind şi cel mai uşor de gătit aliment la cuptor, fără să îţi umpli casa de miros. Obligatoriu, jumătate din farfurie trebuie să fie plină de legume. Nu îmi permit să mănânc des făinoase, dar ador pâinea cu brânză şi roşii. Dulciuri şi zahăr mănânc rar, deoarece până la 30 de ani mâncam doar îngheţată sau prăjituri şi renunţam la o masă. Îmi plac foarte mult brânzeturile şi lactatele, aşadar masa de seară poate să fie şi mămăligă cu brânză şi smântână”, a adăugat Mihaela Bilic.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter