A mâncat doar o felie de pâine cu gem timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi tânăra

De Unica.ro, pe
Timp de 5 ani, o tânără din Marea Britanie a mâncat doar o felie de pâine cu gem pe zi. Annie Windley a ajuns la anorexie și astfel i s-au declanșat multiple probleme de sănătate.

Totul a început din adolescență, când fata, care avea aproximativ 50 de kilograme, a început să fie obsedată de curele de slăbire. Voia să scape de kilogramele “în plus” cu orice preț, drept urmare a început să se înfometeze.

A urmat mai multe diete drastice, a început să numere caloriile pe care le consuma și să aibă teamă de mâncare, iar într-un final a ajuns să supraviețuiască doar cu o felie de pâine cu gem pe zi, ani la rând.

Annie a ajuns la 28 de kilograme și a fost internată de mai multe ori în spital, din cauza problemelor de sănătate declanșate de anorexie.

Viața ei s-a schimbat însă într-o seară când “a riscat” și a mâncat o bomboană de ciocolată. Și-a dat seama în acel moment că toate afecțiunile de care suferea și toată nefericirea cu care se confrunta aveau legătură cu spaima ei de mâncare și de kilograme în plus.

Încet, încet fata a început să mănânce din nou și să ia în greutate. Viața ei s-a schimbat în bine de această dată – a început o dietă echilibrată, s-a apucat de sport pentru a-și antrena mușchii și și-a făcut chiar și un iubit. Vezi în galeria foto cum arată Annie azi!

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter