Târgul de Cariere aduce peste 1.000 de locuri de muncă la Târgu Mureș, pe 16 octombrie

De eJobs, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 15:11
Peste 3.000 de candidați sunt așteptați pe 16 octombrie la Teatrul Național din Târgu Mureș, unde are loc ediția de toamnă a Târgului de Cariere. Cei care se află în acest moment în căutarea unui loc de muncă vor avea la dispoziție mai mult de 1.000 de oferte, din domenii precum Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic.

Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu un nivel avansat de experiență. Printre companiile participante se numără Cie Matricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental sau Gedeon Richter.

La Târgul de Cariere Târgu Mureș candidații vor putea lua parte, de asemenea, la o simulare de interviu și o negociere de salariu, și vor primi consiliere profesională și informații esențiale din legislația muncii.

Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Calculator Salariu eJobs, pentru a afla ce salariu merită și cum să își negocieze veniturile la viitorul loc de muncă.

Tot prin intermediul eJobs, candidatul își va putea face pe loc CV-ul la cabina telefonică de consiliere profesională sau, dacă are deja un cont și un CV pe eJobs.ro, își va putea imprima CV-ul sub forma unui QR Code scanabil, la standul PRINT CV AICI. Acest CV digitalizat va putea fi scanat de către angajatorii prezenți la târg pentru a accesa instant CV-ului candidatului. Aplicarea durează doar câteva secunde, iar candidații care își instalează aplicația eJobs.ro – Locuri de muncă vor putea să își genereze propriul QR code scanabil direct din telefon!

”Târgul de Cariere revine cu o ediție bogată în noutăți. Ne dorim să sporim interacțiunea dintre candidați și angajatori, să creăm punți între ceea ce caută participanții și companiile. Aducem în atenția participanților atât locuri de muncă atractive, cât și modalități de consiliere profesională. La standurile de negociere de salariu și de legislație a muncii, candidații pot învăța cum să se prezinte în fața angajatorilor. Este un pas important în ceea ce privește o viitoare carieră.’’ a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul evenimentului: Târgul de Cariere Târgu Mureș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter