Târg de locuri de muncă: Universitatea din Pitești va așteaptă cu job-uri atrăgătoare si informații la cald, din zona angajatorilor

 Absolventii de invatamant superior au acum șansa întâlnirii cu locuri de munca atrăgătoare, imediat după absolvire.

Blockbuster Media, Ringier Romania și Universitatea din Pitești organizează un Târg de locuri de muncă dedicat studenților din învățământul terțiar universitar și non-universitar, în cadrul proiectului “Stagii de practică pentru viitorii profesioniști din domeniul Media – MEDIASTART”, POCU/626/6/13/132652, proiect cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul se desfășoară pe 27 septembrie 2022, în intervalul orar 10:00-18:00 în cadrul Universității din Pitești, situată în Str. Târgul din Vale nr. 1, Pitești, jud. Argeș.

La eveniment vor participa angajatori de top si reprezentanți cu rol principal în desfășurarea de stagii de practică și facilitarea tranziției de la școală la viața activă, precum: persoane din grupul țintă, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, agenți economici în calitate de parteneri de practică și potențiali angajatori și, nu în ultimul rând, mass-media.

În cadrul evenimentului, vor fi furnizate informații despre piața locurilor de muncă, și vor fi mijlocite discuții relevante, între studenți, angajatori, reprezentanți ai universității, pe diferite teme precum:

❖    tranziția de la școală la viața activă, posibilități de integrare pe piața muncii, prezentarea CV-urilor pentru studenții care doresc angajarea, internship-uri

❖    ”discutii libere” pentru dezbaterea liberă a problemelor identificate de acestia

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter