Workshopuri de psihologie la clinica Aquamarin

De Erika Chivu, pe

Cei pasionaţi de psihologie care îşi doresc o carieră în acest domeniu sau vor doar să se cunoască mai bine o pot face cu ajutorul cursurilor şi workshopurilor organizate de clinica Aquamarin.
„Cum abordăm imaginea noastră de sine, perfecţionismul şi procrastinarea?”  este numele workshopului de psihoterapie, care abordează teme ca „Tabloul nostru de zi cu zi : imagine de sine, încredere în sine şi stima de sine”, „Evidenţierea perfecţionismului” şi „Costurile şi beneficiile procrastinării”.

Sunt invitaţi să participe psihologi, psihoterapeuti, studenţi, masteranzi şi persoane interesate de cunoaştere personală, iar conducătorul de workshop va fi  psihoterapeutul Barbara Crăciun, asist. univ. la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie.

Taxa de participare este de 80 lei, cursul durează cinci ore, iar la final se acordă adeverinţe de participare, utile la CV.  Workshopul se desfăşoară pe 24 mai, orele 16 -21.

Cursul de „Diagnostic şi Evaluarea Clinică” este organizat de Prof.  Aaron T. Beck univ. Dr. Psiholog Daniel David, preşedintele Asociaţiei Române de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale împreună cu colaboratorii săi. Cursul, care se desfăşoară pe 28-30 mai, este acreditat de Colegiul Psihologilor din România, în regim de formare continuă, psihologii cu drept de liberă practică primind 15 credite. Pot participa şi studenţii.

Workshopul „Fantezia sexuală şi motivaţia sexuală” va avea loc pe 21 iunie 2010, fiind condus de dr. Oana Maria Popescu, medic şi psihoterapeut cu specializări în psihosexologie, formator si supervizor în formare în hipnoză clinică, tehnici de relaxare şi psihoterapie Ericksoniană.

Temele aobrdate: scopurile fanteziei sexuale, diferenţe de gen în fanteziile sexuale, dezvoltarea fanteziei sexuale, fantezii sexuale feminine si masculine, beneficiile fanteziei sexuale, jocurile de rol şi fantezia sexuală, motivaţia sexuală şi durata relaţiilor, motivele pentru angajarea în actul sexual, motivele implicite, percepţia vulnerabilităţii, stilul de ataşament şi motivaţia sexuală, diferenţe de gen în motivaţie.

Pot participa psihologi, medici, psihoterapeuţi şi absolventi ai facultăţilor conexe (asistenţă socială, psihopedagogie, sociologie), studenţi şi persoane interesate de dezvoltare personală. Taxa este de 150 lei, iar la final cei interesaţi vor primi diploma de participare, utilă la CV.

Pentru alte informaţii: contact@aquamarin.ro , 021.326.52.90 ; 0745.633.474 ; 0724.222.522

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter