Obține un job mai bun în unul dintre aceste 5 domenii!

De eJobs, pe
Starea de urgență a reprezentat o perioadă de foc atât pentru tine, cât și pentru angajatorul tău. În cazul în care te-ai simțit adeseori nemulțumită de măsurile luate în ultimile săptămâni sau, pur și simplu, domeniul în care activai nu-și va lua prea curând avântul, atunci poate că ai fi cazul să faci o schimbare.

Text: Diana Mărășoiu

Dacă-n urmă cu câteva săptămâni site-urile cu locuri de muncă aveau un număr relativ mic de anunțuri de angajare, în momentul de față, lucrurile par să stea mult mai bine. Spre exemplu, pe platforma eJobs.ro, numărul de joburi s-a dublat, ceea ce înseamnă că și tu ai la dispoziție în acest moment o paletă mult mai largă de opțiuni.

5 domenii de activitate unde-ți găsești rapid un alt job 

VÂNZĂRI

CONSTRUCȚII

CALL CENTER/BPO

IT

LOGISTICĂ

Creșterea impresionantă a numărului de anunțuri de angajare se datorează și unei oferte în ediție limitată lansată de eJobs România după Paște. Aceasta le permite angajatorilor să publice mai multe joburi. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni îți puseseși majoritatea planurilor de carieră pe pauză și așteptai cu înfrigurare știrile pentru a descoperi noi decizii guvernamentale, acum îți poți da voie să visezi din nou la jobul ideal care să te împlinească pe toate planurile. Și e un moment excelent să intri pe platformă pentru a accesa fix acele domenii de activitate care te interesează și să-ți găsești următorul tău loc de muncă!

Crește-ți șansele de a obține jobul pe care-l vrei urmând acești 3 pași!

Simți că CV-ul tău ar avea nevoie de o reîmprospătare? Ți-ar plăcea să fii ghidat printre sutele de joburi de o persoană avizată? Ți se oferă o mână gratuită și specializată de ajutor!

  • Sună la 021.9124 (tarif normal), oricând de luni până vineri, între orele 09:00-17:00
  • Vorbește cu un operator eJobs, care îți va completa gratuit CV-ul
  • Spune-i ce joburi te interesează, iar acesta te va ajuta să găsești cele mai potrivite locuri de muncă. Cam atât de simplu e!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter