Joburi de studenți și absolvenți: ce așteaptă angajatorii de la tine

De eJobs, pe
În 2018 e dificil să îți începi cariera. Mediul academic nu te pregătește suficient pentru intrarea pe piața muncii, iar de cele mai multe ori ești nevoit să mergi la interviurile de angajare bazându-te pe experiența prietenilor, de la care afli cum se întâmplă lucrurile, ce întrebări îți pun recrutorii, cum ar trebui să te îmbraci and so on. Asta în cazul bun.

În cazul mai puțin bun, când nu ai experiență, cauți pe net ca să afli cum se face și iei de bune părerile unor necunoscuți. Și apoi speri să fie bine la interviu și să obții primul job. Dar nu se întâmplă mereu. Și atunci? Ce ne facem?

Tocmai din ideea de a-ți veni în ajutor la început de carieră, am stat de vorbă cu un profesionist, am mers direct la sursă pentru a-ți oferi câteva răspunsuri care sigur îți vor fi de folos.

Ștefan Turtaru e Global Recruiting Strategist la Crossover și vine cu câteva idei care ar putea să te ajute la început de carieră.

Joburi de studenți și absolvenți – cum le obții

Ștefan e conștient că, la fel ca generațiile precedente, tinerii de azi își doresc să redefinească valorile tradiționale și să aducă invoație în lumea în care s-au născut.

„Sunt pragmatici, ambițioși și foarte muncitori, dar își pierd interesul foarte repede. În momentul în care aplică pentru un job, candidații din Generația Z ar trebui să țină cont că, la final, contează câte proiecte ai terminat și nu câte proiecte ai început, iar acest lucru ar trebui să se reflecte și în CV-ul lor”.

Citește continuarea pe ejobs.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter