Găsește-ți job cu CV-ul tău eJobs la Târgul de Cariere Alba Iulia

De eJobs, pe
Târgul de Cariere Alba Iulia are loc pe 18 octombrie la Alba Mall, între orele 10:00 și 19:00.

Sunt disponibile locuri de muncă din domeniul automotive, IT & software, inginerie, alimentar sau construcții. Companiile BMT Driving Solutions, Azets, STC Star Transmission, Electro Alfa, Bosch Automotive participă la eveniment cu posturi pentru cei aflați la începutul carierei, dar și pentru persoanele cu experiență profesională.

Ce e nou la Târgul de Cariere Alba Iulia?

„Ne bucurăm să revenim și în acest sezon la Alba Iulia. Ediția aceasta aduce noutăți importante în ceea ce privește modul de analizare a CV-urilor. Introducem digitalizarea CV-ului, o metodă care sperăm să devină din ce în ce mai populară în rândul candidaților”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Candidații vor avea ocazia să interacționeze direct cu angajatorii și să aplice pe loc la joburile care îi interesează cu ajutorul CV-ului eJobs. La intrarea în târg, echipa eJobs le va imprima CV-ul sub forma unui QR code pe care companiile prezente la Târgul de Cariere Alba Iulia îl pot scana. Partea cu adevărat grozavă e că dacă nu ai cont pe eJobs.ro, ți-l poți face pe loc, gratuit, la cabina telefonică de consiliere profesională, iar la finalul zilei îți poți completa CV-ul proaspăt creat în întregime, știind că fiecare companie la care ai aplicat va avea acces întotdeauna la cea mai recentă versiune a CV-ului tău.

Citește continuarea pe cariera.ejobs.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter