(P) Fii femeia pe care o admiri!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:45
După ce a apărut în nenumărate emisiuni TV, filme şi seriale româneşti de succes, Tily Niculae şi-a schimbat, cu doi ani în urmă, drumul în viaţă. Energică, ambiţioasă şi extrem de pozitivă, Tily a avut curajul de a face un pas major în viaţa sa profesională şi ales o carieră în domeniul organizării de evenimente. Miercuri, 22 aprilie, de la ora 11:30, Tily va fi prezent

ă în studioul Unica.ro, unde va răspunde tuturor întrebărilor voastre legate de schimbarea de carieră şi de oportunităţile pe care nu trebuie să le rataţi pentru a avea succesul dorit .

Tily Niculae

Cu siguranţă că vă mai amintiţi şi acum de Roxana, din serialul “La Bloc”. Tânăra amuzantă, interpretată de Tily Niculae, a rămas în mintea multor telespectatori. Însă dincolo de cariera sa în televiziune, teatru ori cinematografie, Tily şi-a dorit mai mult pentru ea… Acum, la 29 de ani, ea este entertainer, manager, şi nu în ultimul rând mămica unei fetiţe de aproape 4 ani, pe nume Sofia. Se implică activ în campaniile sociale care tratează problemele copiilor şi ţinteşte să-şi depăşească limitele, ori de câte ori se iveşte ocazia.

Dacă şi tu îţi doreşti să-ţi schimbi drumul în viaţă, aşa cum şi Tily a avut curajul să o facă, proiectul „Trei generaţii pentru mâine” te-ar putea ajuta. Dacă eşti tânără absolventă de liceu sau facultate, mama unui copil între 5 şi 9 ani sau ai peste 45 de ani, locuieşti în Bucureşti şi eşti în căutarea unui loc de muncă, cursurile din cadrul acestui proiect ţi-ar putea oferi o nouă perspectivă în ceea ce priveşte viaţa ta profesională!

Şi pentru că suntem sigure că ai o mulţime de întrebări pentru o femeie care a reuşit deja să îşi schimbe drumul în viaţă, te invităm miercuri, 22 aprilie, ora 11:30, la o discuţie live, pe chat, cu Tily! Vei putea afla, în direct, de la ea, cum e să faci un astfel de pas major în carieră, cum s-a schimbat viaţa ei din acel moment, dar şi ce planuri are acum, pentru viitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter