40 de companii angajatoare și peste 2.000 de joburi disponibile la Târgul de Cariere Iași

De Unica.ro, pe

Târgul de Cariere reîncepe ediția de primăvară a evenimentelor dedicate angajatorilor și candidaților din toată țara cu Iași, de pe 8 până pe 9 martie (interval orar 10.00-19.00, respectiv 12.00-18.00), la Palas Mall. Cei mai activi angajatori din piață vor participa la eveniment. Accenture, Almaviva Services, ESET, SCC Services, Lidl, Conduent, Faurecia, EON, EZLO Romania, VEO Worldwide Services, Kuka, Amazon, Xerox, Delphi Technologies, Expleo Group, Alten, Centrul Educațional Unirea, Elflein Transport & Logistik, UniCredit Bank, Randstad Romania, Firecredit, ArcelorMittal Iași sunt câteva din companiile care își vor prezenta ofertele celor interesați de ocuparea unui loc de muncă. Vor fi disponibile peste 2000 de job-uri, din domeniile Retail, Resurse Umane, Inginerie, Financiar-Bancar, Call Center sau IT.

Și în acest sezon, recrutarea se face simplu și rapid, prin intermediul aplicației CV2GO, prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Iași.

“Suntem încântați să începem sezonul de recrutări la Iași, primul oraș de pe harta evenimentelor noastre din această primăvară. La această ediție avem plăcerea de a facilita recrutarea pentru un lanț de magazine care urmează să fie inaugurate în municipiu. Faptul că putem stimula creșterea pieței locale a forței de muncă este o mare satisfacție pentru noi ca organizatori ai acestui eveniment.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 7.000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/iasi.

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter