Oana Cosânzeana, sora Deliei: „Am învățat să nu fac greșelile pe care le-a făcut ea”

De Laura Davidescu, pe
Oana Cosânzeana, sora mai mică a cântăreței Delia, declară exclusiv pentru Unica faptul că și-a analizat cu atenție sora și a decis să facă multe lucruri altfel decât aceasta. Urmărește interviul și află ce-i place Oanei cel mai mult la Delia, care este secretul pentru a avea succes în Social Media, ce vise are Oana, dar și cum s-a simțit la ședința foto pentru revista Unica, unde apare pe copertă alături de sora ei. Găsești Unica septembrie 2019 deja la chioșcurile de presă.

Oana este cu nouă ani mai mică decât Delia și, la 29 de ani, este deja mama a doi copii. Oana postează multe fotografii și vloguri cu copilașii ei și se bucură de un mare succes în social media, unde o poți urmări pe contul de Instagram @oanacosanzeana

Pe contul ei intră atât fanii Deliei, care vor s-o vadă pe sora vedetei, dar o mare parte sunt comunitatea de părinți sau oameni care adoră să-i vadă pe Jessie și pe Bubu, copiii Oanei.

Oana a primit recent și distincția de Best New Comer la Elle New Media Awards – spune că n-a știut ce înseamnă asta: “oficial sunt un influencer sau ceva de genul acesta”. A luat acest lucru ca pe o confirmare care i-a dat mult avânt să filmeze mai multe vloguri: „M-a uimit foarte tare faptul că m-a votat atâta lume, pentru că internetul e plin de mămici cu copii, mă așteptam să câștige o fashionistă sau cineva din zona de lifestyle”, declara Oana în revista Unica septembrie 2019.

Sursa foto: Oltin Dogaru

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter