Horia Brenciu, despre Vocea României: „Voi câștiga”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 06 decembrie 2019, 10:59

Săptămâna aceasta încep edițiile live Vocea României. Vineri, 6 decembrie, de la ora 20:30, fiecare antrenor își va prezenta cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul își va vota favoriții. Iar Horia Brenciu este sigur că va câștiga această ediție a show-ului.

Antrenorul a declarat pentru Unica.ro că este sigur că unul dintre concurenții din echipa sa va fi desemnat câștigătorul acestui sezon.

Sunt convins că o să câștig. Să recapitulăm. Tudor trei, eu trei, Smiley două, Irina… o să fie bine”, a afirmat Horia Brenciu.

Cred că am ceva șanse, fiecare dintre noi are șanse și cred că asta face concursul și mai atractiv. Cel mai important lucru este că telespectatorii vor alege câștigătorii, nu eu. Eu le pun la dispoziție cele mai bune voci din echipa mea”, a mai spus el.

Elena Ilie, Renee Santana, Andi Țolea, Amanda Aprotosoaei, Jasmina Răsădean, Bogdan Dumitraș, Gabriel Bîscoveanu, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan, Oana și Răzvan Ailoae, Elena Bozian și Adriana Simionescu sunt cei 12 concurenți care vor lupta pentru a-i convinge pe telespectatori că merită voturile lor, fiecare dorind să impresioneze prin interpretările unice pe care le-au pregătit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter