Filmele lunii iunie 2018. Ce merită văzut la cinema?

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Miercuri, 06 iunie 2018, 15:35
Filmele lunii iunie 2018 alese în acest videoclip sunt soluția ideală pentru două ore de distracție, într-o zi caniculară. Te invităm să te răcorești cu o comedie franțuzească, un nou episod din "Jurassic World", o dramă românească de excepție, care reunește o pleiadă de actori talentați, "Charleston", încă o comedie savuroasă, și anume "Ocean's 8: Jaf cu clasă", avându-le în distribuție pe Sandra Bullock, Cate Blanchett, Dakota Fanning și Anne Hathaway, și un muzical animat, o reinterpretare a prințului fermecat, pusă pe note de Demi Lovato, Sia și Avril Lavigne.

Care sunt filmele lunii iunie 2018 la cinema

Familia mea nebună

Comedie, premiera: 1 iunie

Cu: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn

Ce se întâmplă când vrei să pari o persoană aleasă, implicată în design și arhitectură, dar devii amnezic după un accident de mașină? O comedie de situații spumoasă, cum numai francezii știu să facă.

Jurassic World: Un regat în ruină

SF, premiera: 8 iunie

Cu: Bryce Dallas Howard, Chriss Pratt, Jeff Goldblum

Insula luată în stăpânire de dinozauri e în pericol să fie distrusă de erupția unui vulcan, iar Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva o parte dintre creaturile dispărute în sălbăticie.

Charleston

Dramă, premiera: 8 iunie

Cu: Șerban Pavlu, Ana Ularu, Radu Iacoban

Filmul care tocmai a avut premiera la TIFF spune povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, format din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

Prințul fermecător

Animație, muzical, premiera: 15 iunie

Voci: Demi Lovato, Sia, Avril Lavigne

Trei prințese (cu voci celebre, împrumutate de cântărețe în vogă) descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. O poveste muzicală și animată, de văzut în 3D.

Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Acțiune, premiera 22 iunie

Cu: Cate Blanchet, Matt Damon, Sandra Bullock

Una dintre cele mai simpatice francize de film de acțiune reunește o mulțime de nume mari și te face să îndrăgești… hoții! Filmul perfect pentru orice seară cu aromă de vacanță!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter