Cum să-ţi iluminezi corect tenul. Reguli de bază

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Dana-Ruxandra Panghe, beauty editorul Unica a stat de vorbă cu Dana Petrina, make-up artist într-un interviu live pe Facebook/Unica.ro și a aflat modurile prin care îți poți ilumina corect tenul și care ar fi regulile de bază pentru acest truc de machiaj.

Vizionează și: Care sunt cei mai mari dușmani ai tenului

Mie îmi place foarte mult să iluminez zona pomeților, arcadele, ba chiar să existe o continuitate între arcadă și pomete, atunci când întindem produsul cu efect iluminator“, recomandă Dana Petrina, make-up artist. Specialistul sfătuiește: „Și recunosc, că mai ales atunci când lucrez niște buze senzaționale îmi place să accentuez arcul lui Cupidon, adică acea adâncitură în forma literei v pe care o avem deasupra buzei superioare.

Bineînțeles, poți ilumina atunci când este cazul și colțul intern al ochilor. Când nu se aplică produs iluminator? Situațiile în care trebuie evitat să aplici iluminator ar fi atunci când ochii sunt depărtați și acest pas ar accentua problema. Din contră, trebuie să întuneci cu fard sau creion, pentru a da acel efect de apropiere, recomandă specialistul.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter