Cum să te machiezi ca mireasă în 2018

De Unica.ro, pe
Care sunt tendințele pentru machiajele de mireasă în anul 2018? Ce direcții cromatice recomandă specialiștii să abordăm? Ce nu ar trebui să facem în ziua nunții, atunci când vine vorba de machiajul nostru, atât ca mireasă, cât și ca invitat poate? Dana Petrina, make-up artist explică cum să te machiezi ca mireasă în 2018 într-un interviu live pentru Facebook/Unica.ro!

Vizionează și: Reguli simple pentru un ten fără acnee | Beauty News

Din punctul meu de vedere, evergreen este eyelinerul“, dezvăluie Dana Petrina, make-up artist, într-un interviu live cu beauty editorul Dana-Ruxandra Panghe, pe Facebook/Unica.ro. Eyelinerul este recomandat să se găsească atât în machiajul de mireasă, cât și în general, în machiajul de ocazie. Iar make-up artiștii recomandă acest lucru, tocmai pentru că tușul de ochi – adică eyelinerul – poate avea acel efect unic de a contura ochii. „Totodată, eyelinerul oferă intensitate privirii, și avem nevoie de asta, mai ales în ziua nunții.

Mireasa trebuie să poarte tenul foarte curat în ziua nunții, absolut deloc încărcat, continuă Dana Petrina. Nu trebuie să crape la primul zâmbet. E foarte important să avem un ten curat și cu cât mai puțin produs pe el.

În cazul mireselor în 2018 se poartă tenurile hidratate și strălucitoare. „Dar trebuie să ținem cont de un lucru – atunci când suntem mirese, machiajul trebuie să arate impecabil cel puțin 20 de ore. Iar acesta trebuie să fie unul care să reziste tuturor felicitărilor – îmbrățișări și sărutări.

Așa cum spuneam, se poartă acest tip de ten luminos și hidratat, însă pentru a-l construi astfel, ai nevoie să apelezi la texturi uscate, și nu lichide. Pentru că cele lichide nu sunt rezistente la transfer, se topesc etc. Peste texturile uscate adăugăm pigmenți de iluminare pe zonele pe care ni le dorim puse în evidență.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter