Cum să scapi de petele pigmentare cu un tratament la salon

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Unica.ro a stat de vorbă cu Marina Aristotel, fondatorul unui institut de estetică și a aflat care sunt soluțiile disponibile în salon pentru a scăpa de petele pigmentare de pe ten. Vizionează clipul și vezi ce poți face!

Vezi și: Cum să-ţi iluminezi corect tenul. Reguli de bază

„Depinde foarte mult de problemă, însă sunt soluții variate“, explică specialistul. Pentru petele pigmentare optăm pentru o variantă de exfoliere, în general, care se poate efectua cu ajutorul tehnologiei sau cu ajutorul subtanțelor active, cum sunt acizii de fructe. De asemenea, se poate lucra cu peelinguri chimice, pentru că încă ne permit temperaturile nu foarte ridicate, acestea fiind indicate mai ales în sezonul rece.

Peelingurile chimice forțează regenerarea tenului, iar unele din ele au compuși speciali care stabilizează pigmentul, rezolvând astfel problema petelor pigmentare.

Hidrodermoabraziunea este o altă soluție potrivită pentru a reduce petele pigmentare. Tehnologia jet peel pe care o oferim la institutul nostru de estetică permite să alegem complexele de vitamine cu care lucrăm pe ten. Spre exemplu, un complex cu vitamina C sau cu acizi de fructe este foarte indicat pentru petele pigmentare“, recomandă Marina Aristotel.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter