Cum să obţii gene voluminoase şi definite

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Vineri, 04 mai 2018, 17:29
Alexandru Abagiu, National Make-Up Artist Lancôme România a fost invitat în emisiunea live Beauty News de pe pagina de Facebook Unica.ro. Expertul a vorbit despre trenduri în machiaj, dar a oferit şi multe trucuri despre cum să aplici corect produsele cosmetice. 

Mascara Hypnôse de la Lancôme este un produs care măreşte, amplifică şi care dă senzaţie de definire la nivelul genelor“, spune Alexandru Abagiu, National Make-Up Artist Lancôme România. E foarte important ca iniţial să aplici un prim strat foarte light, limitează-te la o tuşă sau maxim două tuşe. Totodată, încearcă ca de la acest prim strat să ajungi real la rădăcina genelor, pentru că dacă rămâne un milimetru neatins de mascara, nu vei face decât să construieşti practic o casă fără fundaţie. Se va crea un efect de cădere al genelor, pentru că ele nu au pe ce să se susţină, nu vei avea acea bază care atunci când se usucă şi se întăreşte să menţină genele într-o poziţie ascendentă şi astfel vei crea o greutate pe vârful unui fir care rămâne la fel de flexibil, aşa cum e la rădăcină.

Odată ce ai atins rădăcina genelor folosind o mişcare de zig-zag, privind în sus. Aşteaptă să se usuce produsul în timp ce treci la celălalt ochi şi repeţi aceeaşi mişcare, adaugă expertul.

Ce-mi place de altfel la formula mascarei Hypnôse este că separă genele, astfel genele rămân definite şi putem crea acel efect de alungire şi de curbare, fără să obţinem o senzaţie de gene încărcate“, explică celebrul make-up artist.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter