Ce sunt injectările cu acid hialuronic și botox?

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Doctor chirurg plastician Dana Miricioiu explică pe înțelesul oricui ce sunt exact injectările cu acid hialuronic și botox și de ce acestea sunt o soluție pentru sănătatea pielii noastre, nu doar pentru un fizic cu aspect întinerit. 

Injectările cu acid hialuronic și botox nu au nici o legătură cu intervențiile chirurgicale“, explică doctor chirurg plastician Dana Miricioiu. „Din punctul meu de vedere, dacă le-aș numi intervenții minim invazive, deja ar fi prea mult!“, insistă specialistul. Acestea sunt pur și simplu injecții care au rolul de a modifica din punct de vedere estetic, deci de a ne reda trăsăturile frumoase și armonioase atunci când ele încep să dispară.

Însă acest subiect este prea puțin abordat din punct de vedere al prevenției îmbătrânirii premature și al lăsării pielii în exces sau prematur.

Injectările cu acid hialuronic și botox au rolul de a preveni ridarea prematură a pielii, iar în momentul în care le injectăm, trebuie să știm că pielea noastră va fi o piele mai sănătoasă“, indică doctorul estetician.

Abordăm acest subiect și din punct de vedere al sănătății pielii, pentru că frumusețea fără sănătate nu este posibilă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter