La ce produse de machiaj să renunţi în 2018? Recomandarea beauty editorului

De Unica.ro, pe
Beauty editorul UNICA îţi recomandă ce produse cosmetice NU se mai poartă anul acesta şi ce spun trendurile în materie de finişul tenului, dar şi pentru ce produse de machiaj să optezi.

 

Vizionează şi: Cum să realizezi acasă un machiaj smokey-eyes glam

Anul acesta se poartă mai puţin tenul pudrat, fondurile de ten cu textură pudrată şi cu finiş mat. În schimb, vom purta tenul foarte bine hidratat, glowy – adică acel ten care străluceşte, luminos, radiant, aşadar în acest an renunţăm la acele produse care ne pot încărca inutil tenul. Concret, spunem adio produselor cosmetice care conţin pudră.

Astfel, mergi pe un fond de ten care uniformizează aspectul pielii şi care conferă luminozitate tenului, cum este, spre exemplu, noul fond de ten de la Sephora, Glow Perfection Foundation (69 lei).

Fond de ten pentru aspect luminos al tenului

De asemenea, poţi încerca un fond de ten cu formulă lichidă şi textură lejeră, acoperire medie, dar care se poate construi cu cât aplici mai multe straturi, precum este Lasting Finish 25H Breathable, Rimmel London (47 lei). Aplicatorul gros al acestui fond de ten te ajută să îl distribui cu uşurinţă pe faţă, după care îl poţi tapota cu un bureţel de machiaj.

Fond de ten cu formulă lichidă

 

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter