Ce fotbaliști preferă Corina Caragea

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 15 martie 2018, 11:21
Întrebată în cadrul emisiunii "Adevăr sau provocare" despre ce fotbaliști preferă, Corina Caragea a amintit de Ibrahimovic, Kaka sau Nesta.

„Îmi place Zlatan Ibrahimovic, îmi place Kaka, Nesta îmi place foarte mult, Inzaghi îmi place foarte mult… Cam ei ar fi. Acum, dacă stau să mă mai gândesc, sunt mai mulți, dar ei mi-au venit prima dată în minte“, a spus Corina Caragea.

Corina Caragea e vedeta de pe coperta Unica, numărul de martie, în amintește și despre lucrurile pe care i le spun cel mai des admiratorii ei: „Mi se spune cel mai des că  sunt mai drăguță ca la TV, că sunt mai mică de statură, că sunt mai slabă, mă întreabă de scoruri, de meciuri, dezbatem competiții, iar fetele mă întreabă cu ce mă dau pe păr“ (râde).

„La 35 de ani îmi place să cred că am mai multă încredere în mine, că mă preocupă mai puțin fizicul, la 20 de ani mă preocupa să-mi stea părul perfect, să am haine frumoase, acum încerc să mă uit dincolo de asta, nu mai arunc cu banii și mă bucur că și atunci, și acum fac ce-mi place și nu mi-am schimbat prietenii. Sunt o tipă constantă și loială. Important e să-ți faci treaba și să nu te minți nici pe tine, nici pe ceilalți“, spune Corina Caragea.

Citește interviul integral în Unica de martie și urmărește aici  Adevăr sau provocare cu Corina Caragea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter