Nuditate pe marele ecran: Uite actriţele „cuminţi” care uită de orice ruşine când se dezbracă în filme!

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă au o imagine „cuminte”, de familiste convinse, multe dintre vedetele de la Hollywood nu rezistă tentaţiei de a se dezbrăca în filme.


De la rolul din „Adolescente rebele/ Foxfire” la cel din „Wanted”, Angelina Jolie, considerată „fata cea rea” de la Hollywood, devenită ulterior mama a şase copii, nu a fost niciodată timidă atunci când a fost vorba să se dezbrace pe marele ecran. Ea a apărut goală şi în filmele „Turnul de control/ Pushing Tin”, „Păcat Originar/ Original Sin”, „Identităţi furate/ Taking Lives” şi „Schimbul/ Changeling”.
Nuditate pe marele ecran: Uite actriţele "cuminţi" care uită de orice ruşine când se dezbracă în filme!

Actriţa Anne Hathaway, cunoscută pentru rolurile din producţii Disney şi din comedii romantice, a şocat lumea întreagă atunci când a apărut nud în filmul „Experienţe extreme/ Havoc” din 2004, însă aceea nu a fost ultima ei scenă nud. La mai puţin de un an după aceea, Anne Hathaway a apărut din nou goală, de această dată în filmul „Brokeback Mountain – O iubire secretă”. După câţiva ani, actriţa a „recidivat” din acest punct de vedere în „Rachel Getting Married/ Rachel se mărită” şi în „Love and Other Drugs/ Dragoste şi alte dependenţe”.
Nuditate pe marele ecran: Uite actriţele "cuminţi" care uită de orice ruşine când se dezbracă în filme!

Nicole Kidman a apărut nud în chiar primul ei mare film american, „Linişte apăsătoare/ Dead Calm” din 1989. Oricum, după aceea, Nicole a apărut goală în „Zilele Tunetului”, Moulin Rouge”, „Culoarea minciunii”, „Cold Mountain”, „Amintiri readuse la viaţă/ Birth”, „Australia”, „Nevastă la pachet/ Birthday Girl”, „Miss Jade/ Windrider”, „Billy Bathgate”, „Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut”, „Portretul unei doamne/ The Portrait of a Lady”. „Ok, putem să ne oprim acum?” – se întreabă ironic autorii acestui top, la finalul prezentării făcute actriţei Nicole Kidman.
Nuditate pe marele ecran: Uite actriţele "cuminţi" care uită de orice ruşine când se dezbracă în filme!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter