Ion Dichiseanu a murit fără să-și împlinească dorința. Ce i-a mărturisit fiicei sale, pe patul de spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 17:08
Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Cu câteva zile înainte, fiica sa, Ioana, a dezvăluit pe rețelele de socializare o conversație cu tatăl său. 

Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a postat un mesaj pe Facebook, în data de 15 mai, în care a vorbit despre legătura dintre fiica sa și tatăl său. Ion Dichiseanu i-a mărturisit că și-ar fi dorit să o țină pe nepoțica lui de mânuță, în drum spre școală.

„Între Anastasia și tata este o legătura specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe primăvara sufletului său în drum spre școală. În această seară la ora 22:00, dacă vreți, să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a transmis Ioana Dichiseanu în urmă cu câteva zile.

Citește și: Care a fost cel mai mare regret al lui Ion Dichiseanu

Antonia, mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță: „Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!”

Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie din nou părinți. Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții

Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Ion Dichiseanu se afla internat în spital Floreasca de mai bine de trei luni, în urma unor probleme de sănătate apărute după o investigaţie medicală „făcută greşit”, după cum a declarat familia sa.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT.  Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer.

L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, a povestit Ioana Dichiseanu.

Într-un interviu recent pentru Fanatik, fiica actorului spunea că starea lui se îmbunătățise în ultima vreme, iar recuperarea părea să meargă bine: „Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii”.

Sursă foto: Libertatea/ Vlad Chirea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter