Giulia Anghelescu Huidu, cerută de soţie în turnul Eiffel

De PR, pe

În prima ediţie “Showbiz Report – Nuntă de vedetă”, Giulia Anghelescu Huidu vorbeşte despre ziua cea mai fericită a vieţii ei.
Din aceasta toamna, romanii vor regasi in grila de programe a postului Antena 2 o emisiune cunoscuta si indragita, “Showbiz report”, dar cu un format nou si o prezentatoare incitanta, designerul Maria Simion, care va incerca sa afle de la vedetele invitate toate detaliile pe care acestea inca nu le povestisera despre nuntile lor.
Prima editie a acestui sezon, care va incepe duminica, 7 octombrie, de la ora 18:00, o va avea ca invitata pe Giulia Anghelescu Huidu, care a oferit amanunte despre evenimentul dublu pe care l-a trait la intensitate maxima in aceeasi zi, nunta cu Vlad si botezul fetitei lor, Antonia Sabina.
Giulia i-a povestit Mariei Simion ca momentul cand a fost ceruta de sotie a fost la inaltime, si la propriu, dar si la figurat, evenimentul petrecandu-se la Paris, orasul iubirii, la peste 200 de metri, in turnul Eiffel.
Si daca momentul cand a fost ceruta de sotie a fost unul neasteptat, Giulia a mai avut parte de astfel de surprise chiar si in ziua nuntii. Cum a uitat Giulia sa isi puna crinolina rochiei de mireasa si ce decizie de ultim moment a luat in privinta voalului, care s-a dovedit a fi mult prea greu de purtat, telespectatorii vor afla duminica seara, la Antena 2, incepand cu ora 18:00.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter