Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 11:39

Acum doi ani, pe 29 aprilie 2019, designerul vestimentar Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs pe DJ226 Năvodari-Săcele, din cauza neatenției creatorului de modă care se afla la volan și mergea cu o viteză foarte mare.

Fostul iubit al lui Ciobanu, medicul Marius L., s-a retras din atenția publicului după decesul celebrului designer. Medicul a fost văzut ultima oară la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, care a avut loc pe data de 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul, din București. Cu toate că medicul și designerul erau despărțiți, Ciobanu acuzându-l în ultimele luni de viață că l-a agresat fizic, Marius L. a ținut să se prezinte la funeralii pentru a fi alăruri de familia îndurerată a creatorului de modă.

Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Cabral a făcut primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil

Citeşte şi: Catalin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

Citeşte şi: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

După moartea lui Ciobanu, medicul a refuzat să mai comunice prin intermediul rețelelor de socializare, unde obișnuia să-și promoveze clinica medicală din București care îi poartă numele. Marius L. a făcut ultimele postări publice pe paginile sale de Facebook și Twitter în vara anului 2020. În plus, medicul ș-a șters complet contul de Instagram. Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a luat decizia de a dispărea din spațiul public online din cauza mesajelor răutăcioase pe care le primea din partea internauților. Fanii fostului designer îl acuzau pe medic că l-ar fi abuzat fizic pe Răzvan Ciobanu, după ce, acesta postase pe contul său de socializare câteva poze în care apărea cu lovituri la nivelul feței și un mesaj în care explica cum a fost lovit de medic.

”Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el”, explica, în urmă cu câțiva ani, Răzvan Ciobanu, potrivit wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter