Ce n-a văzut Parisul! Premieră pentru lumea modei!

De Unica.ro, pe

Silvia Terziu, un designer roman stabilit de 4 ani la Paris a acaparat pe 7 iunie centrul Timisoarei pentru un defileu de moda inedit!
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si  care intentioneaza sa o “curteze” pe celebra Lady Gaga, deoarece i-a pregatit o sofisticata rochie din 3.400 de perle veritabile pe care urmeaza sa i-o trimita binecunoscutei artiste, a pus la cale un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Silvia Terziu are acum un nou motiv de mandrie!  A organizat pe 7 iunie la Timisoara o adevarata parada a modei! Silvia a intins covorul rosu pe strazile din Timisoara pentru o prezentare de moda cum n-a vazut Parisul! A realizat un adevarat defileu de moda in plin centrul Timisoarei, iar proba de foc pentru manechine a fost covorul rosu, lung de 300 de metri, intins din fata Operei din Timisoara, pana la Fantana arteziana.
Designerul roman stabilit la Paris a oferit astfel celor prezenti la eveniment o adevarata parada de moda! 20 de modele au defilat in cate o tinuta Silvia Terziu la Timisoara, in timp ce 20 de bodyguarzi au supravegheat buna desfasurare a evenimentului cu atentie. Incantata de ceea ce a iesit pe 7 iunie la Timisoara, Silvia Terziu se gandeste serios sa organizeze cate un astfel de defileu in fiecare oras al tarii noastre.

Silvia Terziu a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton!

Silvia Terziu s-a nascut în Timisoara, iar in cazul ei, pasiunea pentru moda a inceput la varsta de 11 ani, cand a inceput sa frecventeze cursurile Liceului de Arte Plastice din Timisoara. Timpul a trecut, iar romanca noastra a  absolvit Universitatea Internaţionala de Moda Esmod din Paris. Creaţiile sale au apărut în publicatii precum: Marie Claire, France 2 sau Le Figaro. Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes si a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.

Silvia Terziu a reusit o premiera pentru moda romaneasca de avangarda: una dintre piesele sale vestimentare a fost expusa la Muzeul Postei Franceze din Paris, succesul repurtat determinand conducerea institutiei sa extinda aceasta expozitie in intreaga Franta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter