(P) Răsfață-ți simțurile și evadează din rutină

De Unica.ro, pe
Cu toții ne dorim să evadăm din rutină măcar pentru câteva clipe în fiecare zi. Ne dorim să fim mai aproape de natură, să ne bucurăm de mai multe momente de răsfăț și să ne obișnuim să avem obiceiuri sănătoase.

Poate tocmai de aceea, din ce în ce mai multe persoane din jurul nostru încep să practice yoga, să mediteze sau să se apropie, într-un fel sau altul, de spiritualitate.

Dacă și tu îți dorești să renunți puțin la rutina din viața ta și să încerci ceva nou, avem o propunere pentru tine – începe acest proces schimbându-ți pasta de dinți! Da, ai citit bine… pasta de dinți!

(P) Răsfață-ți simțurile și evadează din rutină

Colgate® Natural Extracts te scoate din rutină

Să luăm un exemplu banal – pasta de dinți. O folosim de ani de zile și, cu câteva mici excepții, gustul ei este același. Nu-i așa că te-ai săturat de el? Ce-ar fi ca de mâine, ritualul tău de curățare a dinților să includă arome noi, precum mentă și citrice, ulei de lămâie sau extract de aloe vera? Ce-ar fi ca pasta de dinți să fie dintr-o dată colorată și aromată, și să-ți transforme rutina zilnică a fiecărui început și sfârșit de zi într-o experiență senzorială plăcută?

Ei bine, acum acest lucru este posibil. Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts te vor surprinde cu texturile lor delicate, culorile vii și aromele extraordinare, care te vor transpune în mijlocul naturii. Încearcă-le și vezi care îți place mai mult!

Pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh, cu arome puternice de mentă și citrice, este alegerea perfectă pentru cei care apreciază prospețimea după spălatul pe dinți. Această pastă de dinți conține, de asemenea, ulei de lămâie din Asia și extract natural de aloe vera.

Dacă dorești să încânți lumea cu un zâmbet strălucitor și să te bucuri de o senzație de curățire impecabilă, atunci Colgate® Natural Extracts Radiant White este cea mai potrivită pentru tine – aceasta conținând sare din alge marine asiatice.

Schimbările pe termen lung încep timid, dar pot avea rezultate spectaculoase

Crezi că schimbările mici nu au șanse să producă efecte majore? Uită-te la Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, care a pornit de la un vis, dar l-a transformat mai târziu în realitate, cu pași mici și multă perseverență.

Cori Gramescu

“În toți anii în care am pregătit programele de transformare corporală ale clienților mei primeam cel mai des întrebarea <>. Aș spune acum, cu experiența celor 12 ani, că soluția pe termen lung este bazată pe diversitate, arome, alegere și asumare. Diversitatea ne permite să nu ne plictisim de rutină, să ne păstrăm energia și să fim mai motivați, iar aromele sunt cele care ne oferă plăcere. Când vine vorba de a ne forma obiceiuri sănătoase, micile schimbări care le fac plăcute sunt cele care ne vor ajuta să le menținem pe termen lung”, ne-a mărturisit Cori.

Iar asta oferă și pasta de dinți Colgate® Natural Extracts, inspirată de tradiția ingredientelor asiatice – vine cu o experiență cu totul nouă a periajului dinților și introduce plăcerea senzorială într-un obicei devenit rutină.

„Aromele naturale și consistența delicată a pastei de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh fac din acest produs alegerea mea pentru periajul de după masa de prânz, pentru că îmi oferă experiența plăcută a prospețimii citricelor și a frunzelor de mentă. Însă știu că înainte de prospețime, îmi doresc dinți strălucitori și astfel, dimineața și seara, îmi îngrijesc zâmbetul cu pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Radiant White”, a completat Cori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter