În spatele unei siluete perfecte, Nicole Scherzinger ascundea o „boală oribilă”

De Geo Berciu, pe

Toată lumea îi admiră silueta perfectă, însă în spatele acestei imagini strălucitoare, Nicole Scherzinger ascunde o dramă: lupta cu bulimia care a făcut-o să treacă printr-o „perioadă întunecată” a vieţii sale.
„Este o boală oribilă, paralizantă, şi a fost o perioadă întunecată pentru mine. Nu cred că a ştiut cineva din grupul sau din familia mea deoarece am ascuns bine acest lucru, mi-era atât de ruşine. Am ştiut că nu era ceva normal sau sănătos deoarece îmi făceam rău prin faptul că mâncam dezordonat. Era drogul meu, dependenţa mea. Este ca un cerc vicios nesfârşit”, a spus Nicole Scherzinger.
În spatele unei siluete perfecte, Nicole Scherzinger ascundea o "boală oribilă"

Vedeta a declarat că şi-a dat seama că suferea de o formă gravă de bulimie când a leşinat în timpul unui turneu. „Începusem să îmi pierd vocea, nu puteam cânta la spectacole şi îmi amintesc că managerul meu m-a găsit leşinată pe podea, în Malta sau în sudul Franţei. M-am gândit că o să pierd tot ceea ce iubesc, dacă nu mă voi iubi pe mine însămi”, a adăugat Nicole Scherzinger.
În spatele unei siluete perfecte, Nicole Scherzinger ascundea o "boală oribilă"

Nimeni nu bănuia prin ce trece artista pentru că, în acea perioadă, se afla în culmea succesului ca membră a trupei Pussycat Dolls şi viaţa ei era grozavă la suprafaţă. „Aveam o viaţă grozavă pe dinafară, dar mă simţeam nefericită în interior. N-o să mai permit niciodată să se întâmple acest lucru. Avem doar o viaţă, iar la acea vreme (în 2005, n.r.), aveam doar 27 de ani”, a adăugat cântăreaţa.
În spatele unei siluete perfecte, Nicole Scherzinger ascundea o "boală oribilă"

Ce este bulimia?

În fiecare an, milioane de tinere sunt diagnosticate cu bulimie, această tulburare de alimentaţie având o incidenţă de 7 ori mai mare decât anorexia. Persoanele suferinde de bulimine mănâncă şi vomită apoi, iau pastile laxative şi ceaiuri diuretice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter