Cum absoarbe organismul nostru Vitamina C?

De Unica.ro, pe

Vitamina C, sau acidul ascorbic, este probabil cea mai cunoscută din grupul vitaminelor și, totodată, unul dintre cei mai cunoscuţi antioxidanţi.
Fiind renumită pentru rolul ei în susţinerea imunităţii, ea contribuie de asemenea la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ ce duce la producerea radicalilor liberi.
Deficitul de vitamina C slăbește sistemul imunitar și ne face vulnerabili în fața infecțiilor. Deși sunt o multime de fructe și de legume care conțin vitamina C, este indicat ca în perioadele în care suntem supuși fluctuațiilor de temperatură și atacurilor virale să suplimentăm aportul din aceasta vitamina pentru a susţine organismul în lupta cu simptomele răcelii şi ale gripei.

De ce ai nevoie de vitamina C?

Organismul uman nu are capacitatea de a stoca acest element esențial sănătății. Corpul nostru nu  poate sintetiza singur propria vitamina C și tocmai de aceea trebuie să o procure din alimente sau din alte surse, cum ar fi suplimentele alimentare.  De aceea, în condițiile unei alimentații dezechilibrate, se poate ajunge relativ ușor la deficit de vitamina C. 

Organismul uman nu poate reţine vitamina C în corp mai mult de câteva ore. Dacă organismul primeşte o doză mai mare decâtcapacitatea lui de absorbţie, excesul de vitamina C se elimină.

Soluția: Cetebe C Immunity Plus cu tehnologia cu eliberare prelungită

Pentru a preîntâmpina deficitul de vitamina C și pentru a putea furniza organismului necesarul zilnic, poți apela la capsulele Cetebe C Immunity Plus cu eliberare prelungită care îți asigură necesarul zilnic de vitamina C.  Acestea furnizează concentrații constante de Vitamina C în sânge și tesuturi de-a lungul a 8-12 ore, fiind disponibile absorbţiei de către organism în proporție de 98%.

Cum funcționează?

Vitamina C este conținută în pelete  ambalate sub formă de capsule cu eliberare prelungită.  Fiecare capsulă conține în jur de 700 de pelete. Asemenea unei cepe, peletele sunt formate din straturi de vitamina C care se suprapun și straturi filmate care se dizolvă lent. Astfel, peletele eliberează vitamina C în corp din straturi succesive, asigurând treptat corpului necesarul de vitamina C timp de 8 – 12 ore. Corpul este ajutat astfel să absoarbă o cantitate cât mai mare de vitamina C și să o utilizeze eficient.

Vitamina C Nr 1 în România*

Administrată conform instrucţiunilor, Vitamina C este un aliat al organismului nostru, ajutând la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi susţinând organismul în lupta cu viruşii şi răcelile. Descoperă mai multe beneficii ale Vitaminei C pe www.cetebe.ro
Cetebe C Immunity Plus – Vitamina C Nr 1 în România*
Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj.
*Produsul este Nr. 1 în topul vânzărilor din România în perioada Ian 2008-Aug 2013, conform datelor de piaţă în valoare furnizate de IMS Health.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter